Poate că așa arată îngerii copiilor! Gestul unei tinere polițiste de la Botoșani a devenit viral în toată România

Poate că așa arată îngerii copiilor! Gestul unei tinere polițiste de la Botoșani a devenit viral în toată România

Gestul unei tinere polițiste de la Botoșani, care nu se află însă la prima ispravă de acest gen, a devenit viral pe toate rețelele de socializare din România.

Solicitată în echipaj la o intervenție, Iuliana Anca Froicu, a reușit să salveze viața unei fetițe de 3 ani pe care tatăl scandalagiu o amenința cu un cuțit.

Bărbatul din Botoşani le-a dat afară din locuinţă pe soţia sa şi pe mama acesteia, rămânând numai cu copilul în vârstă de trei ani şi jumătate, amenințând că îl va răni cu un cuțit.

Tânăra a reușit însă să-l determine să renunțe la orice gest agresiv.

Gestul de curaj, calmul și succesul acestei intervenții a atras atenția inclusiv Ministerul Afacerilor Interne din România care obișnuiește să laude curajul angajaților.

Ne-am bucura dacă povestea Iuliei se va viraliza cel puțin la fel de mult cum, zilele trecute, s-a viralizat fotografia cu polițista surprinsă în trafic, lângă mașina de serviciu!

Astăzi, Iulia, a reușit să salveze viața unei fetițe de 3 ani.

Tatăl fetiței, cunoscut cu anumite afecțiuni și sub influența băuturilor alcoolice, le-a scos cu violență din casă pe mama și bunica acesteia, apoi a amenințat că va ucide fata cu o macetă.

Iulia a reușit să negocieze cu bărbatul. După o discuție de aproximativ 20 de minute, l-a convins să îi ofere fetița în siguranță!

"-Când am luat-o în brațe mi-au lăcrimat imediat ochii, de parcă era copilul meu!

În momentul în care i-am dat mamei fetița, am simțit în ochii acestia o bucurie pe care nu o pot exprima!"

După această scenă, bărbatul s-a predat polițiștilor aflați la fața locului și s-a întocmit un dosar penal pe numele său.

Iulia este polițistă de 3 ani în cadrul Biroului de Ordine Publică al Municipiului Botoșani.

Felicitări!”, a scris Ministerul Afacerilor Interne din România pe pagina sa de socializare.

 

Spune-ne opinia ta