Petrecere cu ghinion pentru un botosanean!

Petrecere cu ghinion pentru un botosanean!
Atenţie la prietenii de pahar, pentru că ai putea rămâne fără bani şi... desculţ! O petrecere prelungita după miezul nopţii s-a terminat cu scandal, unul dintre invitaţi fiind bătut şi tâlhărit chiar de către cel cu care băuse până atunci.

În noaptea de 10 spre 11august, poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112 de către M. Vasile, din municipiul Botoşani, cu privire la faptul că în jurul orei 02.00, în timp ce se afla în locuinţa unei cunoştinţe din municipiu, a fost deposedat prin violenţă de o sumă de bani şi o pereche de pantofi tip adidas.

Primele cercetări efectuate de poliţişti au condus la depistarea grupului de prieteni cu care partea vătămată consumase băuturi alcoolice în cursul nopţii, aceştia fiind conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări.

Astfel, s-a stabilit că în seara de 10.08.2010 partea vătămată M. Vasile, împreună cu mai mulţi prieteni, printre care şi R. DANIEL-GEORGE, de 22 de ani, din municipiul Botoşani, au consumat băuturi alcoolice la locuinţa lui I. Laurenţiu, până în jurul orei 02.00.

La un moment dat, R. DANIEL-GEORGE i-a solicitat părţii vătămate să-i dea  suma de 100 Euro şi, întrucât acesta l-a refuzat, învinuitul a început să-i aplice mai multe lovituri cu pumnul în zona feţei şi a corpului, timp în care i-a sustras portofelul din care a luat suma de 45 lei, iar de pe holul locuinţei învinuitul a sustras părţii vătămate o pereche de pantofi tip adidas.

M. Vasile a fost examinat medico-legal, stabilindu-se că prezintă leziuni ce necesită un număr de 2-3 zile de îngrijirii medicale pentru vindecare.

Faţa de învinuitul R. DANIEL-GEORGE s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie şi s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore în arestul I.P.J. Botoşani.

În cursul zilei de astăzi tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată în vederea luării faţă de acesta a măsurii procesuale a arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile, informeaza IPJ Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
91

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
337

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
485

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...