Agent de politie ranit in timp ce aplana un conflict in Piata Centrala!

Agent de politie ranit in timp ce aplana un conflict in Piata Centrala!
Un scandal izbucnit in Piaţa Centrală a municipiului Botosani a degenerat, unul dintre agenţii de poliţie chemaţi să intervină pentru aplanarea conflictului fiind lovit de fiul unuia dintre scandalagii. Poliţistul a fost examinat medico-legal, agresorul urmând să fie cercetat pentru ultraj. 

În cursul zilei de miercuri, Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată de către O. CONSTANTIN, din municipiul Botoşani, cu privire la faptul că în timp ce se afla într-o hală din Piaţa Centrală a municipiului Botoşani a fost agresat de P. GHEORGHE, de 59 de ani, din municipiu.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că între cei doi există o stare conflictuală mai veche, stare conflictuală care a degenerat ieri în agresiuni fizice, cei doi bărbaţi lovindu-se reciproc, lucru ce a produs indignarea cetăţenilor aflaţi în hala din Piaţa Centrală.

Ambii bărbaţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând să se propună soluţie procedurală.

În aceeaşi cauză este cercetat şi P. GABRIEL-COSMIN, de 22 ani, din municipiul Botoşani, fiul lui P. GHEORGHE, în sarcina sa reţinându-se săvârşirea infracţiunii de ultraj. În fapt, în timp ce un echipaj de poliţie a intervenit pentru aplanarea conflictului dintre O. CONSTANTIN şi P.GHEORGHE, fiul acestuia din urmă a lovit cu intenţie unul dintre poliţiştii aflaţi în exercitarea atribuţiunilor de serviciu.

Agentul de poliţie a fost examinat medico–legal, concluziile urmând să ne fie comunicate în ziua de 12.08.2010. Dosarul cauzei urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
338

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
483

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
605

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...