Pericol la o grădiniță din municipiul Botoșani!

Un incident ce putea avea consecințe grave a fost adus în atenția consilierilor locali, joi, la ședința ordinară, de către consilierul Tereza Nica.

Aceasta și-a informat colegii că la Grădinița 21 “Șotron", la începutul anului școlar a fost un scurtcircuit la un tablou electric, iar dacă personalul de la grădiniță nu intervenea prompt putea izbucni un incendiu.

Tereza Nica a cerut identificarea unor sume pentru a se executa reparații în regim de urgență la grădiniță.

“Am înțețes că pe data de 15 septembrie a avut loc un scurtcircuit la un tablou electric și dacă nu era în timpul programului se solda cu un incendiu. Am înțeles că tablourile electrice sunt în număr de patru, au cam 40 de ani de exploatare, și ar trebui să găsim o cale cât mai urgentă să putem rezolva această problemă. Este o problemă gravă", a spus Tereze Nica.

Directorul de dezvoltare din cadrul Primăriei, Cornel Herghelegiu, a precizat că situația este în atenția municipalității, fiind identificată o sumă de 30.000 de lei, economie la un proiect derulat de Primărie, care a fost direcționată către capitolul învățământ pentru a se putea face reparațiile necesare la Grădinița 21.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul cu remarcabile contribuții la dezvoltarea muzicii bisericești! (Foto, Video)

astăzi, 10:55

Numeroase lucrări de specialitate îi menționează prezența în arealul spiritual și artistic al secolului XX, de la prestigiosul Lexicon al Muzicienilor Români, realizat în ...

Bărbat scos afară din locuință, ce fapte a comis un botoșănean!

astăzi, 10:36

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 55 de ani, din municipiul Botoșani, pentru faptul că a avut un comportament ...

Un botoșănean este în stare gravă, familia are nevoie de sprijin: ”E timpul să dăm extemporal la educație civică!” (Foto)

astăzi, 10:05

Andrei este din Rânghilești Deal, comuna Santa Mare, județul Botoșani. Tatăl a doi copii, un om dedicat și muncitor, se zbate astăzi să depășească o situație gravă: cu arsuri pe 70% ...