Percheziţii în casele unor tineri din Botoşani, suspectaţi că au spart casa unui primar sucevean!

Cei trei tineri din municipiul Botoşani sunt în arestul Poliţiei. Prejudiciul creat se ridică la 40.000 de lei, o parte dintre bunurile furate fiind găsite la domiciliile suspecţilor.

Joi, poliţişti suceveni, în colaborare cu cei botoşăneni, au făcut percheziţii la domiciliile a trei tineri din judeţul Botoşani, suspectaţi că ar fi furat pe 21 martie o importantă cantitate de bijuterii şi cinci ceasuri din casa primarului comunei sucevene Udeşti.

Cei trei suspecţi bănuiţi că au participat la furtul din locuinţa primarului Săvel Botezatu sunt toţi din municipiul Botoşani şi au 23, 26 şi 29 de ani.

Astfel, joi, poliţişti din cadrul IPJ Suceava și luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Suceava, cu sprijinul Poliţiei municipiului Botoşani, au efectuat trei percheziţii domiciliare la adresele suspecţilor, ocazie cu care au fost ridicate mai multe bunuri care aparţin primarului comunei Udeşti.

"Faţă de cei trei suspecţi au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca la 13.06.2014, să fie prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Cei trei inculpaţi au fost introduşi în arestul IPJ Suceava", se precizează în comunicatul poliţiei, conform monitorulsv.ro.

Pe 21 martie, indivizi necunoscuţi au spart locuinţa primarului din Udeşti, furând din interior o casetă cu 400 de grame de bijuterii dar şi cu cinci ceasuri de firmă. Prejudiciul total estimat este de aproximativ 40.000 de lei.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marius Șumudică, întrebat despre ce s-a întâmplat în vestiar la Botoșani: „O să aflați zilele următoare”

astăzi, 08:32

Șumudică a dat vina pe jucători, după ce Rapid a ajuns la a doua înfrângere cu el pe banca tehnică. Antrenorul spune că fotbaliștii lui ar fi trebuit să înscrie din ocaziile ...

Preasfințitul Părinte Nechifor Botoșăneanul a botezat al șaptelea copil al unei familii din Dorohoi! (Foto)

astăzi, 08:04

La sfârșitul lunii septembrie, Preasfințitul Părinte Nechifor Botoșăneanul a poposit în Dorohoi, la Catedrala orașului, unde a oficiat Taina Sfântului Botez pentru cel de-al ș...

Maria, copila din Botoșani care a triumfat la Cyprus Dance Fusion! (Foto)

astăzi, 07:45

În competiția în care sunt înscriși sportivi din 10 țări, Maria Breșug a impresionat juriul și s-a clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.   ”Ne m&...