CINE A CRESCUT ASEMENEA BESTII?! Trei oameni ai strazii, TORTURATI PANA LA MOARTE de doi adolescenti

Se initampla in Romania! Trei barbati au fost legati, batuti cu parul, torturati si obligati sa danseze pe manele de doi adolescenti. Oamenii, care dormeau intr-un spital dezafectat din Bucuresti, au fost supusi unor tratamente teribile. Unul dintre ei nu a mai rezistat si a murit dupa cateva ore, potrivit Romania TV.

Trei oameni ai strazii au fost torturati de doi adolescenti. Una dintre victime a murit dupa ore de chin. Timp de mai multe ore, tinerii si-au batut joc de cei trei, punandu-i sa danseze pe manele.

Cei doi tineri de 16 si 18 ani i-au supus la torturi greu de imaginat pe oamenii strazii. I-au gasit intr-un spital dezafectat din sectorul 4 si de aici a inceput calvarul. Cei trei barbati fara adapost au fost legati cu o funie, au fost obligati sa danseze pe manele, udati cu apa si batuti cu un par.

Dupa ore bune de chinuri si umilinte agresorii s-au plictisit si au plecat, lasandu-i legati, intr-o balta de sange, pe oamenii strazii.

Una dintre victime nu a mai rezistat si a murit la scurt timp dupa tratamentul aplicat. Un alt barbat a reusit sa se dezlege si cu ultimele puteri a iesit in strada unde a dat peste un echipaj de politie.

"Serviciul omoruri a fost sesizat prin dispeceratul 112 despre faptul ca in incinta fostului spital de boli dermato-venerice se afla un cadavru cu identitate necunoscuta", a declarat Mihoci Marian, subcomisar Serviciul Omoruri.

Supravietuitorii torturilor au fost dusi de urgenta la spital. Unul dintre ei este in stare mai grava, iar celalalt si-a revenit aproape complet.

Dupa cercetari, medicii legstii au stabilit ca barbatul care a murit nu a mai rezistat din cauza loviturilor primite.

"A fost efectuata necropsia unde s-a constatat ca persoana cu identitate necunoscuta a murit in urma unor lovituri puternice la nivelul toracelui si capului", a explicat Mihoci Marian, subcomisar Serviciul Omoruri.

Dupa 3 zile de cautari, atacatorii au fost prinsi de politisti, care s-au folosit de descrierile facute de una dintre victime. Agresorii au fost retinuti si au fost dusi la reconstituire. Ei urmeaza sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva pentru omor calificat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marius Șumudică, întrebat despre ce s-a întâmplat în vestiar la Botoșani: „O să aflați zilele următoare”

astăzi, 08:32

Șumudică a dat vina pe jucători, după ce Rapid a ajuns la a doua înfrângere cu el pe banca tehnică. Antrenorul spune că fotbaliștii lui ar fi trebuit să înscrie din ocaziile ...

Preasfințitul Părinte Nechifor Botoșăneanul a botezat al șaptelea copil al unei familii din Dorohoi! (Foto)

astăzi, 08:04

La sfârșitul lunii septembrie, Preasfințitul Părinte Nechifor Botoșăneanul a poposit în Dorohoi, la Catedrala orașului, unde a oficiat Taina Sfântului Botez pentru cel de-al ș...

Maria, copila din Botoșani care a triumfat la Cyprus Dance Fusion! (Foto)

astăzi, 07:45

În competiția în care sunt înscriși sportivi din 10 țări, Maria Breșug a impresionat juriul și s-a clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.   ”Ne m&...