Pensionarii ies in strada pe 26 martie

Pensionarii ies in strada pe 26 martie
Pensionarii au anuntat ca vor iesi in strada pe 26 martie, pentru a protesta fata de valoarea mica a punctului de pensie, informeaza Realitatea TV.

Pensionarii se pregatesc sa picheteze prefecturile din tara si sediul Guvernului fata de nemajorarea punctului de pensie la 45%.

"Reprezentatii celor patru federatii ale pensionarilor din Romania au luat impreuna cu noi hotararea de a iesi in strada pe 26 martie. Numarul pensionarilor care vor picheta va fi destul de mare, asa cum am iesit si in 2007 pentru acelasi punct de pensie care s-a aprobat prin legea 250. Iata ca avem aceasta mare dezamagire si suntem ignorati de Guvern, care nu a avut timp de cand s-a instalat sa discute si cu pensionarii", a declarat, pentru Realitatea TV, reprezentantul Federatia Pensionarilor "Unirea", Dumitru Cojanu.

Pensionarii mai cer elaborarea de urgenta a unei noi legi a pensiilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
6

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
15

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
47

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...