Piratii auto, urmariti zilnic de politistii botosaneni!

Piratii auto, urmariti zilnic de politistii botosaneni!
Politistii botosaneni sunt hotarati sa curete drumurile de asa-zisii pirati auto care, pe langa faptul ca diminueaza substantial afacerile transportatorilor care functioneaza legal, nu de putine ori pun in pericol viata oamenilor care se incumeta sa urce in masinile lor pentru a ajunge la destinatie.

"Activitatile specifice desfasurate de catre politistii botosaneni in cursul zilei de ieri au condus la identificarea in trafic, pe arterele judetului Botosani, a patru conducatori auto care efectuau transport de persoane in regim de taxi, cu toate ca nu erau autorizati in acest sens", a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Astfel, conducatorii auto G. Gheorghe si M. Sandu, ambii in varsta de 47 de ani, din municicpiul Botosani, au fost identificati de catre patrule de siguranta publica din cadrul Politiei Municipiului Botosani in timp ce efectuau cu autoturismele lor transport ilegal de persoane pe ruta Botosani-Flaminzi.

In aceeasi zi, politistii din comunele Roma si Nicseni, au identificat in trafic, pe raza lor de competenta, pe conducatorii auto N. Ionel, de 40 de ani, din satul Podeni, comuna Corlateni, judetul Botosani, si respectiv C.

Marius-Eugen, de 26 de ani, din comuna Cristesti, judetul Botosani, care efectuau transport ilegal de persoane, cu autoturismele proprietate personala, pe ruta Botosani-Vorniceni.

Fata de cei patru conducatori auto au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de nerespectarea regimului transportului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
8

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
69

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
111

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...