Pemierul Florin Cîţu: Aş vrea să pot mulţumi personal fiecărui om care s-a vaccinat

Pemierul Florin Cîţu: Aş vrea să pot mulţumi personal fiecărui om care s-a vaccinat

Pemierul Florin Cîţu a transmis mulţumiri persoanelor care s-au vaccinat şi s-au alăturat, în acest fel, luptei împotriva COVID-19.

"Vaccinarea este singura modalitate de a scăpa de această pandemie şi de a reveni cât mai repede la normalitate", a subliniat Cîţu.

"Aş vrea să pot mulţumi personal fiecărui om care s-a vaccinat. Fiecărui om care s-a alăturat, prin vaccinare, luptei împotriva COVID-19. Mulţumesc, de asemenea, persoanelor publice care au ales să facă acest lucru în mod deschis şi au transmis un mesaj important în societate", a afirmat Florin Cîţu, duminică seară, într-o postare pe Facebook.

El a reiterat că "vaccinarea este singura modalitate de a scăpa de această pandemie şi de a reveni cât mai repede la normalitate".

Postarea sa este însoţită de fotografii ale unor persoane care s-au vaccinat şi mesaje ale acestora, între care şi Simona Halep.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Tudor Carare

Imagini de coșmar la EURO 2020. Danezul Christian Eriksen și-a pierdut cunoștința pe teren

astăzi, 20:00
103

Christian Eriksen, vedeta danezilor, a căzut inert pe gazon și a avut nevoie imediat de ingrijiri medicale în această seară. Fotbaliștii au început să plângă iar doctorii au i...

Două bombe rămase neexplodate din timpul conflictelor armate, descoperite la Tudora

astăzi, 19:30
68

Două bombe de aruncător, de calibru 60 mm, au fost scoase la suprafață în această această după - amiază de o echipă de muncitori care executa lucrări de canalizare, pe raza comunei Tud...

La Botoșani a debutat Noaptea Muzeelor

astăzi, 19:00
60

La Botoșani a debutat în această seară unul din cele mai interesante evenimente culturale, Noaptea Muzeelor, eveniment care este organizat de Muzeul Judeţean Botoşani împreună cu cel...