Pemierul Florin Cîţu: Aş vrea să pot mulţumi personal fiecărui om care s-a vaccinat

Pemierul Florin Cîţu: Aş vrea să pot mulţumi personal fiecărui om care s-a vaccinat

Pemierul Florin Cîţu a transmis mulţumiri persoanelor care s-au vaccinat şi s-au alăturat, în acest fel, luptei împotriva COVID-19.

"Vaccinarea este singura modalitate de a scăpa de această pandemie şi de a reveni cât mai repede la normalitate", a subliniat Cîţu.

"Aş vrea să pot mulţumi personal fiecărui om care s-a vaccinat. Fiecărui om care s-a alăturat, prin vaccinare, luptei împotriva COVID-19. Mulţumesc, de asemenea, persoanelor publice care au ales să facă acest lucru în mod deschis şi au transmis un mesaj important în societate", a afirmat Florin Cîţu, duminică seară, într-o postare pe Facebook.

El a reiterat că "vaccinarea este singura modalitate de a scăpa de această pandemie şi de a reveni cât mai repede la normalitate".

Postarea sa este însoţită de fotografii ale unor persoane care s-au vaccinat şi mesaje ale acestora, între care şi Simona Halep.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Tudor Carare

Suntem pe locul doi în Uniunea Europeană la creșterea prețurilor la combustibili

astăzi, 14:10
27

România s-a aflat în septembrie 2021 pe locul doi în UE la creșterea prețurilor la combustibili, înregistrând un avans de 29%, imediat după Luxembourg, aflat pe 1, cu ...

Pasagerii care pleacă de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” de la Salcea trebuie să se prezinte cu 3 ore înainte de zbor

astăzi, 13:31
129

Conducerea Aeroportului „Ștefan cel Mare” de la Salcea recomandă pasagerilor să se prezinte la aeroport cu 3 ore înaintea zborului, inclusiv celor care au făcut check-in-ul onlin...

Comuna Albești se pregătește de repararea drumurilor afectate de calamitățile din această vară

astăzi, 13:00
44

Comuna Albești se pregătește de repararea drumurilor afectate de calamitățile din această vară și a lansat o licitație pentru găsirea unui constructor serios pentru toate aceste lucrări....