Pe unde să nu mergi cu maşina: Harta celor mai proaste drumuri din România

Pe unde să nu mergi cu maşina: Harta celor mai proaste drumuri din România
Utilizatorii deja celebrului forum de infrastructură și construcții skyscrapercity.com au realizat o hartă foarte detaliată cu drumurile din România, realizată în funcție de calitatea acestora.

Conform capital.ro, harta a fost creată de un contributor român al wikipedia, iar datele au fost actualizate de un utilizator al skyscrapercity.com, "frunzaverde", pe baza informaţiilor utilizatorilor forumului.

La nivelul judetului Botosani, situatia este mai mult decat descurajatoare pentru un turist care ar studia aceasta harta.



Astfel, drumul Botosani - Stefanesti este "insemnat" cu "Drum prost (de evitat)".

Sectoarele de drum Botosani- Suceava, Botosani - Targu Frumos sau Botosani - Dorohoi sunt trecute la categoria "Drumuri acceptabile".

Reteaua de drumuri din judetul Botosani "exceleaza" la capitolele "Drum neasfaltat", "Drum acceptabil" sau "Drum mediocru"!

Intra aici pentru a vedea in detaliu harta!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
77

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
143

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
23

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...