Pe 14 mai, campanie de colectare a echipamentelor electrice si electronice vechi!

Pe 14 mai, campanie de colectare a echipamentelor electrice si electronice vechi!
Botosanenii care vor dori sa scape de echipamentele electrice si electronice vechi vor putea sa le predea sambata, 14 mai, la unul din cele trei puncte de colectare amenajate in municipiul Botosani, in cadrul Campaniei “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!", organizata de Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, in perteneriat cu Primaria Botosani.

Cele trei puncte provizorii vor fi deschise sambata, 14 mai, intre orele 09.00 si 14.00 in urmatoarele locatii:

-Punct central de colectare: Parcarea Magazinului Elvila din str. 1 Decembrie

-Punct provizoriu de colectare: Colegiul National A.T. Laurian

-Punct provizoriu de colectare: Colegiul National Mihai Eminescu

Pentru colectarea gratuita de la domiciliu, in cazul echipamentelor electrice sau electronice voluminoase, cetatenii din municipiul Botosani pot apela numarul de telefon 0762.869.128, incepand de luni pana sambata 14 mai 2011, intre orele 8.00-15.00.

Toti cei care vor renunta pe 14 mai la echipamentele electrice si electronice vechi vor participa la o tombola, oferindu-se 5 frigidere, 15 cuptoare cu microunde si 15 sisteme micro HI-FI.

Tragerea la sorti si premierea vor avea loc in parcarea Magazinului Elvila, sambata 14 mai, la ora 19.00.

“Nevoia de a stimula colectarea DEEE ne-a determinat, anul trecut, sa lansam aceasta campanie. Rezultatele din 2010, implicarea autoritatilor locale si reactiile cetatenilor au confirmat ca acest serviciu, pe care il oferim impreuna cu primariile celor care doresc sa scape de aparatura veche sau defecta, este de un real folos. Primele rezultate din 2011 ne motiveaza sa continuam in forta, este clar ca noi, romanii, suntem dornici sa protejam mediul si resimtim nevoia existentei unor sisteme de colectare corecta a echipamentelor electrice si electronice, avand ca finalitate reciclarea lor conform standardelor europene", a declarat Andreea Idriceanu, manager comunicare Asociatia RoRec.

Detalii suplimentare despre campanie se pot afla accesand www.rorec.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
284

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
319

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
197

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...