Medicul Pancu, ajutat de un consilier local sa scape de jurnalisti!

Medicul Pancu, ajutat de un consilier local sa scape de jurnalisti!

 Consilierul Butnariuc in fata usii, aparandu-l pe medicul Cristian Pancu  

Bodyguard pe bani publici! Medicul Cristian Pancu s-a baricadat intr-un birou de la padocul Primariei pentru a evita intrebarile jurnalistilor, accesul in incapere fiind imediat restrictionat de un consilier local, care este in acelasi timp si angajat al Urban Serv. Gheorghe Pricopi spune ca angajatul sau a actionat corect!

Daca ieri a acceptat sa stea de vorba cu jurnalistii si sa explice de ce a luat decizia de a eutanasia cei 230 de caini de la padocul Primariei, astazi, medicul Cristian Pancu si-a schimbat complet atitudinea si a refuzat orice dialog cu presa.

In timp ce reprezentantii Politiei Animalelor, impreuna cu cei ai Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, erau la padocuri, medicul veterinar Cristian Pancu se afla in sediul administrativ aflat la intrarea de la depozitul de deseuri. La vederea jurnalistilor, acesta a incercat sa se ascunda.

Cel care a sarit in ajutorul medicului veterniar, transformandu-se in bodyguard, a fost consilierul local Lucel Butnariuc, care la vederea presei a blocat accesul in biroul unde se afla Cristian Pancu. Butnariuc, care este si angajat al Urban Serv, a spus ca este nevoie de acceptul conducerii pentru a intra in birou. Acesta le-a spus jurnalistilor sa sune la directorul Urban Serv, Gheorghe Pricopi, numai in urma telefonului Lucel Butnariuc permitand accesul in incapere.



Alarmat de sosirea jurnalistilor, medicul Cristian Pancu a luat-o la fuga si a iesit pe usa din spate, fugind catre autoturismul sau. Acesta a refuzat orice fel de comentariu vizavi de faptul ca este cercetat penal, a spus doar: "cainii erau bolnavi, am actionat corect", dupa care s-a urcat in masina si a demarat in tromba.

Intrebat daca a fost normala atitudinea subordonatului sau, Lucel Butnariuc, directorul Urban Serv, Gheorghe Pricopi, a spus ca acesta a actionat corect.

"Domnul Lucel Butnariuc este salariatul Urban Serv-ului, este adjunct sef de formatie depozit controlat de deseuri si in calitatea aceasta el a restrictionat intrarea. E adevarat ca padocurile sunt ale Primariei, dar sunt pe teritoriul rampei de gunoi si rampa o administram noi, iar in depozit intra masinile de gunoi pe care le avem inscrise la poarta si ceilalti cu aprobarea conducerii. Neavand aprobarea conducerii, el normal ca nu a dat voie sa se intre in rampa. Ori eu, ori adjunctii mei dam aprobarea. Misiunea lui este sa opreasca si masini, intra in atributiunile lui sa restrictioneze accesul masinilor. El nu a gresit, poate am gresit eu ca nu v-am dat aprobare, dar nici nu mi-ati cerut, el nu a gresit", a spus Gheorghe Pricopi, director Urban Serv.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
187

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
147

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1177

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...