Patru persoane ranite după ce s-au dat peste cap cu un BMW, la Copălău! FOTO
ACCIDENT!

Un cumplit accident de circulaÈ›ie, soldat cu rănirea a patru persoane, a avut loc, vineri seara, la ieÈ™irea din Copălău. MaÈ™ina în care acestea se aflau s-a dat de mai multe ori peste cap, după o manevră a È™oferului.

Ioan V., de 62 de ani, aflat la volanul unui autoturism BMW înmatriculat în BraÈ™ov, se deplasa pe drumul naÈ›ional, dinspre IaÈ™i către BotoÈ™ani. În maÈ™ină cu acesta se mai afla soÈ›ia, dar È™i alte două femei, soacra È™i cumnata.

La ieÈ™irea din Copălău, conducătorul auto s-a angajat în depășirea unui autocar, dar a pierdut controlul volanului, maÈ™ina a părăsit partea carosabilă, s-a dat de câteva ori peste cap È™i s-a răsturnat pe partea stângă a drumului.

Martorii la accident au sunat la 112, la faÈ›a locului deplasându-se echipaje de pompieri, ambulanță, SMURD È™i poliÈ›ie.

Șoferul, care este în starea cea mai gravă, a rămas captiv în autoturismul puternic avariat, fiind scos de pompierii de la descarcerare. Celelalte victime erau întinse pe jos, pe marginea È™anÈ›ului. 

RăniÈ›ii au fost preluaÈ›i de cadrele medicale È™i, după ce li s-a acordat primul ajutor, au fost transportaÈ›i la Unitatea de Primire UrgenÈ›e pentru îngrijiri.

Din primele informaÈ›ii, persoanele aflate în BMW sunt din BraÈ™ov È™i se îndreptau către Suceava.

În momentul producerii accidentului, pe raza comunei Copălău vizibilitatea era redusă din cauza ceÈ›ii. PoliÈ›iÈ™tii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. 
















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încă două zile libere pentru bugetari, românii care lucrează la stat vor începe anul 2025 cu o minivacanță!

astăzi, 12:27

Anul 2025 vine cu noi zile libere pentru bugetari. Românii care lucrează la stat vor începe anul cu o săptămână liberă, urmând să înceapă lucrul abia miercuri, pe ...

Urmărit internațional pentru infracțiuni de violență, reținut de polițiștii de frontieră la Stânca!

astăzi, 12:05

PoliÈ›iÈ™tii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au depistat È™i reÈ›inut un bărbat cu cetățenie R. Moldova, căutat internaÈ›ional pentru săvârÈ™irea infracÈ...

Conflict pe fondul consumului de alcool, botoșănean reținut pentru omor!

astăzi, 11:23

Parchetul de pe lângă Tribunalul BotoÈ™ani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a unui bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Dorohoi, j...