Patiseria Ștefania vă propune Candy Bar!

Patiseria Ștefania vă propune Candy Bar!

 Candy Bar  Patiseria Stefania

Pe lângă nelipsitele torturi care întregesc o petrecere reușită și îndulcesc papilele gustative, Patiseria Ștefania din Botoșani vă invită în călătoria dulce numită Candy Bar.
 

            “Torturile și prăjiturile noastre sunt făcute după imaginația cofetarului și dau viață dorințelor clientului, totul este natural, materiile prime cu care lucrăm vin exclusiv din produse naturale de proveniență locală, atestate prin certificate de conformitate de la producătorii de renume din Botoșani, folosim numai coloranți naturali, totul este lucrat manual în laboratorul propriu”, spune reprezentantul Patiseriei Ștefania.



Candy Barul se pretează la orice eveniment, conține o gamă variată de produse, peste 30 la numar, putem organiza candy-bar în orice punct din județul Botoșani și nu numai. Reprezentanții Patiseriei Ștefania acordă consiliere totală în organizarea și dispunerea candy-barului în funcție de eveniment, de locația aleasă și de tematică pentru că din ce în ce mai des clientul își dorește lucruri unice, pe diferite gusturi.

            Ne bucurăm de prezența din ce în ce mai frecventă în menționările clienților nostri din postările Social Media, #PatiseriaStefania fiind omniprezent la petrecerile de succes.

            Vă așteptăm cu drag pentru a vă oferi întreg suportul în a pregăti desertul momentelor importante din viața dumneavoastră!








 

Prajituri, torturi și plăcinte de casă - gustul demonstrează!
Str. Primaverii 24 
Tel: 0758.254.545
FB: Patiseria Stefania
(P).