Partida Romilor va sustine PDL in cinci judete, printre care si Botosani

Partida Romilor va sustine PDL in cinci judete, printre care si Botosani

 Nicolae Paun  

Reprezentantii PDL din judetele Suceava, Botosani, Iasi, Neamt si Bacau au convenit astazi, la Suceava, la o intalnire cu reprezentantii Partidei Romilor Pro Europa, condusa de deputatul Nicolae Paun, sa incheie acorduri judetene pentru sustinerea PDL in alegerile locale si parlamentare.

La aceasta intalnire, desfasurata la Palatul Administrativ din Suceava, au participat prim-vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur, lider al PDL Suceava, deputatul Valerian Vreme, reprezentant al PDL Bacau, Gabriel Surdu din partea PDL Iasi, senatorul Daniel Humelnicu din partea PDL Botosani si deputatul Marius Rogin din partea PDL Neamt, reprezentanti ai Partidei Romilor Pro Europa din cele cinci judete, precum si presedintele acestei formatiuni, deputatul Nicolae Paun si secretarul general al Partidei Romilor, Catalin Manea, scrie Mediafax.

Prin acest acord, reprezentantii Partidei Romilor din cele cinci judete vor sprijini in alegerile locale si parlamentare candidatii PDL, urmand ca acestia sa sustina prioritatile pentru comunitatea romilor in vederea dezvoltarii locale si regionale.

Deputatul Nicolae Paun a declarat ca este nevoie de un acord de colaborare cu PDL cel putin in aceste cinci judete.

El a transmis delegatiilor prezente ca dupa discutiile de vineri reprezentantii PDL si ai Partidei Romilor din cele cinci judete se vor intalni, incepand de sambata, pentru a stabili prioritatile acordului politic de colaborare si sustinere a PDL si idei si concepte si formele de colaborare pentru alegerile parlamentare din toamna acestui an.

"Pana in 31 martie trebuie sa ajungem la un acord de colaborare si sustinere a PDL in sensul in care PDL va acorda sprijin in vederea dezvoltarii comunitare si regionale", a spus Paun.

Potrivit presedintelui Partidei Romilor, comunitatile de romi au nevoie de sprijin din partea autoritatilor locale pentru dezvoltare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
126

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
151

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
234

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...