Parlamentarii PSD trebuie sa faca dovada scrisa ca si-au donat indemnizatiile

Parlamentarii PSD trebuie sa faca dovada scrisa ca si-au donat indemnizatiile
Purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, a declarat astazi ca parlamentarii partidului, aflati in protest parlamentar, trebuie sa aduca la partid dovada ca si-au donat indemnizatia cuvenita de la Parlament, informeaza agentia de stiri Mediafax.

Sova a spus ca parlamentarii PSD trebuie sa faca intr-o saptamana dovada scrisa, pe care s-o depuna la partid, a faptului ca si-au donat indemnizatia.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a precizat luni, dupa sedinta BPN, ca parlamentarii PSD trebuie sa se implice in campania electorala pentru locale, ca o conditie pentru mentinerea candidaturilor in colegii la alegerile parlamentare.

"Nu vom avea niciun candidat la alegerile parlamentare care nu se afla in campanie la alegerile locale, care nu va fi alaturi de primari si consilieri", a adaugat el.

Ponta declara saptamana trecuta ca parlamentarii PSD, fara exceptie, trebuie sa isi doneze indemnizatia de parlamentar pe perioada protestului parlamentar, sub riscul excluderii din partid.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
284

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
319

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
197

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...