Ecaterina Chihaia se intoarce pe postul de la DSP

Ecaterina Chihaia se intoarce pe postul de la DSP

 ECATERINA CHIHAIA  

Medicul Ecaterina Chihaia se întoarce la Direcţia de Sănătate Publică, urmare a expirării contractului de management, în urma comasării spitalelor.

Ecaterina Chihaia a fost numită director interimar al Spitalului de Psihiatrie în octombrie 2011, după ce Gabriel Oprişanu şi-a dat demisia.

Anterior ocupării acestei funcţii, ea a fost director medical al Spitalului de Psihiatrie, din noiembrie 2010.

Odata cu încetarea contractului de managament, Ecaterina Chihaia se intoarce pe postul de medic epidemiolog din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică, post care a fost blocat pe perioada cât s-a aflat la conducerea Spitalului de Psihiatrie.

"Doamna doctor Chihaia are un post de execuţie la Sanepid şi se întoarce acolo", a spus Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judeţean.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
208

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
155

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1217

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...