Parintii au pierdut in instanta: Inscrierea in clasa pregatitoare este legala

Parintii au pierdut in instanta: Inscrierea in clasa pregatitoare este legala
Curtea de Apel Bucuresti a respins, miercuri, contestatia facuta de un grup de parinti in legatura cu ordinul ministrului Educatiei privind inscrierea in clasa pregatitoare.

Decizia nu este una definitiva.

"Doar unul dintre litigii a fost respins. Orice castig din cele 4 litigii va beneficia fiecarui parinte", a declarat Mihai Radu, avocatul parintilor. Acesta a precizat ca urmeaza sa faca recurs.

Parintii s-au declarat uimiti de decizia Curtii de Apel. Unul dintre ei a afirmat ca scoala nu este pregatita pentru preluarea clasei pregatitoare.

Acestia au contestat metodologia de inscriere in clasa pregatitoare pe motiv ca le-ar restrange dreptul de a alege scoala unde sa invete copiii lor. Si profesorii sunt nemultumiti de decizie si se plang de faptul ca vor deveni "lacatusi" de ocazie pentru ca vor fi nevoiti sa schimbe in fiecare zi mobilierul copiilor din clasele pregatitoare cu cel al elevilor mai mari.

Ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
104

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
396

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
63

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...