(P) Voronskaya Bio, singură vodka bio produsă în România

(P) Voronskaya Bio, singură vodka bio produsă în România

„După cum știți compania PRODALCOM a luat decizia de a produce alcool BIOhttp://voronskaya.ro/portfolio-item/alcool-etilic-certificat-bio/ , după această decizie am hotărât să lansăm și singură vodka BIO PRODUSĂ ÎN ROMÂNIA.

 Calitate fără compromis Made în România - Încrederea în extraordinar a fost mereu piatră noastră de temelie. Ne ajută să facem lucrurile exact așa cum vrem, încă din 1993. Această este atitudinea pe care o puteți observă și în ultima noastră creație.

 Plecând de la licoarea noastră originală, am creat o compoziție premium în România, folosind ingrediente certificate bio, punând Prodalcom pe un palier unic: se numește Voronskaya Bio.

Voronskaya Bio este dorința noastră de a atinge perfecțiunea îndeplinită. Această este definită de un caracter pur, modern și elegant, oferind o calitate fără compromis datorită originii sale naturale.

Viziunea noastră principală în crearea și producerea acestui produs pe termen lung este să fim prietenoși cu mediul înconjurător, conferind sustenabilitate agriculturii pentru viitoare pământuri fertile.” – Prodalcom Botoșani.

Voronskaya.ro

https://www.facebook.com/prodalcom



(P).

 

Spune-ne opinia ta