(P) Pentru ce să alegi un apartament nou, marca UNIQUE Residence

(P) Pentru ce să alegi un apartament nou, marca UNIQUE Residence

Dotările standard de SIGURANȚĂ pe care ni le pot oferi un apartament nou - unul din multitudinea motivelor pentru care merita sa faci o astfel de mutare

Câți dintre noi nu și-au dorit să nu se întâlnească cu griji de genul: „am încuiat ușa când am plecat de acasă? ”, „am scos fierul din priză?”, „am închis robinetul la apă?”, „există oare, riscul că vreunul din copii să introducă vreun obiect metalic  în priză?” etc.? Foarte mulți dintre noi ne-am confruntat cu astfel de situații, nu e așa?

 Câți dintre noi știu însă că pot să uite de astfel de griji sau ca pot sa facă ceva în acest sens?  Foarte putini, deoarece nu sunt mulți aceia care știu ca un complex rezidențial modern include în dotările standard, sisteme de SIGURANȚĂ și de PROTECTIE SMART Home:

  • detecție și alarmare la incendiu și monoxid de carbon, ventilație diluție CO, evacuare fum și gaze fierbinți (pentru parcările subterane), hidranți exteriori și interiori (cu grup de pompare și rezervă de apă proprii), generator electric pentru alimentarea echipamentelor vitale cu rol de securitate la incendiu
  • senzori de fum, de mișcare și de inundație cu electrovană întrerupere furnizare apă, circuite de priză dotate cu siguranțe cu diferențial tip “SALVEAZĂ VIEȚI”.


 

Cu toate că dotările standard de siguranță reprezintă doar unul din motivele pentru care merita sa te muți intr-un apartament nou, acest aspect este însă unul foarte important, deoarece SIGURANȚA trebuie să fie un CRITERIU de bază în luarea unei astfel de decizii, iar aceasta, odată luată, merită împărtășită!

”O construcție realizată conform perfecțiunii parametrilor funcționali, tehnici și economici, cu dotări SMART Home, îți asigură SIGURANȚA!”

ÎMPĂRTĂȘEȘTE alegerea inteligentă!

Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupului de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale Botoșaniului, în Iași și în Focșani - stadii de realizare:

(P).

 

Spune-ne opinia ta