(P) HP - care sunt cele mai fiabile echipamente

(P) HP - care sunt cele mai fiabile echipamente

HP este deja un nume în domeniul echipamentele şi a dispozitivelor home & office.

Laptopurile, desktopurile, monitoarele şi imprimantele ce poartă acest nume sunt preferate atât în companiile mari cât şi de oamenii care doresc să beneficieze de rapiditate, fiabilitate şi randament. În rândurile următoare ne-am propus să descoperim care sunt cele mai apreciate dintre echipamentele acestui brand.

Sistemele din seria HP DeskJet Plus Ink Advantage 6000 All-in-One 

Sistemele all în one din serie  HP 6000 DeskJet Plus Ink Advantage sunt apreciate datorită funcțiilor speciale cu care vin  şi aspectului compact. În afară de sarcinile numeroase pe care le execută cu uşurinţă, dispozitivele reușesc să impresioneze prin meniu accesibil oricărui membru din familie. Şi totuşi fiabilitatea ridicată a acestora le face atractive şi pentru birourile mici. Cu ajutorul sistemelor din seria 6000 Plus Ink Advantage se scanează, se imprima documente se realizează copii în timp util. Dacă luăm în calcul şi costul pentru consumabile, dispozitivele devin şi mai atractive. Un simplu cartuş HP 653, reușește să satisfacă necesarul de lucru pentru mult timp. Sistemele sunt recomandate pentru necesar de lucru de 400-1000 coli lunar.

Sistemele all în one HP DeskJet din seria 2720 

Sistemele din seria 2720 sunt deja consacrate pe piață. Şi-au câştigat reputaţia datorită designului ultra compact şi a costurilor mici de achiziţie și întreținere. Dacă luăm în calcul şi funcțiile speciale de lansare a comenzilor de la distanţă şi meniul uşor de înțeles, aceste sisteme devin soluțiile perfecte ce pot fi utilizate atât de elevi cât şi de persoane vârstnice. Sistemele HP DeskJet din seria 2720 funcționează perfect cu cartuş HP 305 sau cu variante compatibile. 

Laptopuri HP  

Laptopurile produse de HP se evidenţiază datorită aspectului compact şi a dotărilor gândite să furnizeze rapiditate, eficiență şi siguranţă.  Device-urile lansate pe piață nu sunt simple laptopuri sunt uzine de lucru care asigură rapiditate. Vin cu elemente de conectivitatea excepționale ce asigură ultra mobilitate. Procesoarele şi plăcile grafice integrate susțin realizarea facilă a sarcinilor simple, dar şi pe cele de grafica. Laptopurile din familia HP  sunt prietenoase cu organismul, ecranele fiind prevăzute cu filtre speciale ce protejează ochii.

Sursa de imagine:
Piyawat Nandeenopparit / Shutterstock.com

(P).

 

Spune-ne opinia ta