(P) Firmă de construcții din Botoșani inaugurează proiect cu ministru – Galerie Foto

(P) Firmă de construcții din Botoșani inaugurează proiect cu ministru – Galerie Foto

Despre firma botoșăneană de construcții Simion Tehnoconstruct este vorba, care a finalizat cel mai nou proiect finanțat de Compania Națională de Investiții (aproape 2 milioane de Euro), o sală de sport multifuncțională, cu zonă de vestiare - schimb, coridoare pentru circulație, grupuri sanitare și spații tehnice. De asemenea, spațiul cuprinde și o zonă de primire a oasperților și cea destinată spectatorilor, realizată pe 2 niveluri-parter și etaj.

Lucrarea a fost inaugurată sâmbătă, 6 februarie, în prezența ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, în localitatea Moftinu Mic, jud. Satu Mare.

Simion Tehnoconstruct este o societate de construcții civile și de geniu din județul Botoșani, care a fost premiată în anul 2020 în cadrul celei de-a 28-a ediții a „Topului Naţional al Firmelor Private din România”- cel mai mare eveniment de recunoaștere a meritelor antreprenorilor prin promovarea celor mai performante întreprinderi din România, eveniment la care a fost partener.

Societatea este formată de oameni tineri și cu experiență, la activ având construirea a 10 săli sportive, 4 cămine culturale, Judecătoria Târgoviște, Punct trecere- Poliția de Frontieră  IGPF Izvoarele Sucevei, ANL Târgu Frumos (în construcție) baze sportive și alte lucrări complexe cum ar fi consolidări de versanți sau refaceri de drumuri calamitate.


















(P).

 

Spune-ne opinia ta