(P) Firma botoșăneană Simion Tehnoconstruct va construi Casa Socială „Sfântul Nicolae” de la Mănăstirea Putna

(P) Firma botoșăneană Simion Tehnoconstruct va construi Casa Socială „Sfântul Nicolae” de la Mănăstirea Putna

Vineri, 12 martie, Ministrul Dezvoltării, Administrației și Lucrărilor Publice, Cseke Attila, împreună cu Directorul general al Companiei Naționale de Investiții, Manuela Pătrășcoiu și firma câștigătoare, Simion Tehnoconstruct au semnat contractul pentru construirea Casei sociale „Sfântul Nicolae”, la Mănăstirea Putna.

Casa socială „Sfântul Nicolae” va fi folosită pentru a oferi gratuit o masă persoanelor aflate în situații defavorizate, în condiții de siguranță igienico-sanitare. Clădirea va fi gata în 20 de luni.

Simion Tehnoconstruct este o societate de construcții civile și de geniu din județul Botoșani, care a fost premiată în anul 2020 în cadrul celei de-a 28-a ediții a „Topului Naţional al Firmelor Private din România”- cel mai mare eveniment de recunoaștere a meritelor antreprenorilor prin promovarea celor mai performante întreprinderi din România, eveniment la care a fost partener.

Societatea este formată de oameni tineri și cu experiență, la activ având construirea a 10 săli sportive, 4 cămine culturale, Judecătoria Târgoviște, Punct trecere- Poliția de Frontieră  IGPF Izvoarele Sucevei, ANL Târgu Frumos (în construcție) baze sportive și alte lucrări complexe cum ar fi consolidări de versanți sau refaceri de drumuri calamitate.




 

Surse: https://www.arhiepiscopiasucevei.ro/viata-bisericii/ministrul-dezvoltarii-cseke-attila-participat-la-manastirea-putna-la-semnarea

https://www.putna.ro/Evenimente-s5.php

(P)

 

Spune-ne opinia ta