Oprisanu: Mardeiasii de la PNL am fost trei!

Oprisanu: Mardeiasii de la PNL am fost trei!

 Politica si paine!  

Gabriel Oprisanu s-a aratat extrem de nemultumit de faptul ca, in urma evenimentelor petrecute vineri, PNL a fost asociat cu PSD.

“Noi nu suntem cu PSD! M-am opus cu vehementa sustinerii lui Constantin Contac pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean, si cred in continuare ca a fost o solutie proasta pentru judet. Dar sa ma faca pe mine partener cu familia Contac intr-o agresiune mi se pare hilar, a declarat Gabriel Oprisanu in cadrul unei conferinte de presa organizata astazi de PNL.

Conform celor spuse de Oprisanu, prezenta penelistilor vineri, alaturi de PSD, este justificata prin faptul ca au fost informatii ca in sediul PD-L ar exista si afise care apartin PNL.

“Dupa ce am fost facut criminal, am ajuns si bataus. Noi nu am facut nimic acolo, doar am impartit paine si prajiturele. PSD si PD-L au facut circ, iar noi am adus painea, a spus Oprisanu.

De asemenea, liberalul a tinut sa precizeze ca, dintre candidatii la parlamentare, au fost doar trei prezenti vineri la sediul PD-L.

“Mardeiasii de la PNL am fost doar 3: eu, Dinu Buceceanu si Gheorghe Ciubotaru, a completat Oprisanu.

Si cum, mai mereu, cei patru apostoli au fost trei, completam si noi cu apostolul pierdut pe drum: Liviu Campanu, care s-a infruptat din plin cu paine, dupa cum reiese din fotografii. Si alaturi de Liviu Campanu, George Ostafie, consilier municipal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Poliția, deschide!” Botoșănenii care s-au trezit cu ”mascații” la ușă! (Foto)

astăzi, 11:46

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au organizat ieri, 25 octombrie 2024, activități pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și pentru impunerea unui climat de ordine...

Atenție la drum! Cum se circulă acum în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:36

Meteorologii au actualizat prognoza meteo, anunțând Cod Galben de ceață până la ora 12:30, pentru județul Botoșani.  Din această cauză se reduce vizibilitatea sub 200 de me...

Botoșăneanul care a sărbătorit Armata Română la Madrid! (Foto)

astăzi, 10:59

Pe 24 octombrie, Reședința Militară Alcazar din Madrid a fost gazda festivității de celebrare a Zilei Armatei Române, eveniment organizat pentru comemorarea și recunoașterea valoroaselor ...