Oprisanu: Mardeiasii de la PNL am fost trei!

Oprisanu: Mardeiasii de la PNL am fost trei!

 Politica si paine!  

Gabriel Oprisanu s-a aratat extrem de nemultumit de faptul ca, in urma evenimentelor petrecute vineri, PNL a fost asociat cu PSD.

“Noi nu suntem cu PSD! M-am opus cu vehementa sustinerii lui Constantin Contac pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean, si cred in continuare ca a fost o solutie proasta pentru judet. Dar sa ma faca pe mine partener cu familia Contac intr-o agresiune mi se pare hilar, a declarat Gabriel Oprisanu in cadrul unei conferinte de presa organizata astazi de PNL.

Conform celor spuse de Oprisanu, prezenta penelistilor vineri, alaturi de PSD, este justificata prin faptul ca au fost informatii ca in sediul PD-L ar exista si afise care apartin PNL.

“Dupa ce am fost facut criminal, am ajuns si bataus. Noi nu am facut nimic acolo, doar am impartit paine si prajiturele. PSD si PD-L au facut circ, iar noi am adus painea, a spus Oprisanu.

De asemenea, liberalul a tinut sa precizeze ca, dintre candidatii la parlamentare, au fost doar trei prezenti vineri la sediul PD-L.

“Mardeiasii de la PNL am fost doar 3: eu, Dinu Buceceanu si Gheorghe Ciubotaru, a completat Oprisanu.

Si cum, mai mereu, cei patru apostoli au fost trei, completam si noi cu apostolul pierdut pe drum: Liviu Campanu, care s-a infruptat din plin cu paine, dupa cum reiese din fotografii. Si alaturi de Liviu Campanu, George Ostafie, consilier municipal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
235

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
382

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
125

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...