Oprisanu: Mardeiasii de la PNL am fost trei!

Oprisanu: Mardeiasii de la PNL am fost trei!

 Politica si paine!  

Gabriel Oprisanu s-a aratat extrem de nemultumit de faptul ca, in urma evenimentelor petrecute vineri, PNL a fost asociat cu PSD.

“Noi nu suntem cu PSD! M-am opus cu vehementa sustinerii lui Constantin Contac pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean, si cred in continuare ca a fost o solutie proasta pentru judet. Dar sa ma faca pe mine partener cu familia Contac intr-o agresiune mi se pare hilar, a declarat Gabriel Oprisanu in cadrul unei conferinte de presa organizata astazi de PNL.

Conform celor spuse de Oprisanu, prezenta penelistilor vineri, alaturi de PSD, este justificata prin faptul ca au fost informatii ca in sediul PD-L ar exista si afise care apartin PNL.

“Dupa ce am fost facut criminal, am ajuns si bataus. Noi nu am facut nimic acolo, doar am impartit paine si prajiturele. PSD si PD-L au facut circ, iar noi am adus painea, a spus Oprisanu.

De asemenea, liberalul a tinut sa precizeze ca, dintre candidatii la parlamentare, au fost doar trei prezenti vineri la sediul PD-L.

“Mardeiasii de la PNL am fost doar 3: eu, Dinu Buceceanu si Gheorghe Ciubotaru, a completat Oprisanu.

Si cum, mai mereu, cei patru apostoli au fost trei, completam si noi cu apostolul pierdut pe drum: Liviu Campanu, care s-a infruptat din plin cu paine, dupa cum reiese din fotografii. Si alaturi de Liviu Campanu, George Ostafie, consilier municipal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lângă noi: Un tânăr de 32 de ani din Iași a murit după ce a lucrat o zi întreagă în soare!

astăzi, 19:21
140

Ei au reuşit să-i scadă temperatura corporală cu patru grade, dar nu l-au mai putut salva, din cauză că a făcut coagulare vasculară intradiseminată şi disfuncţie organică multiplă, scrie ...

COD PORTOCALIU de ploi, vijelii și grindină în 6 localități din Botoșani!

astăzi, 18:45
617

Meteorologii au emis o nouă avertizare COD PORTOCALIU de averse torențiale care vor acumula 25...40 l/mp, grindină de dimensiuni medii, vijelie puternică, frecvente descărcări electrice.Viza...

COD PORTOCALIU de vijelii și grindină, sunt vizate 9 localități din Botoșani!

astăzi, 18:02
258

Meteorologii au emis o nouă avertizare COD PORTOCALIU de averse torențiale care vor acumula 25...40 l/mp, grindină de dimensiuni medii, vijelie puternică, frecvente descărcări electrice.Viza...