Opinii divergente ale juriştilor Prefecturii privind cazul preşedintelui CJ! S-a cerut punctul de vedere al MAI!

Opinii divergente ale juriştilor Prefecturii privind cazul preşedintelui CJ! S-a cerut punctul de vedere al MAI!
Opiniile juriştilor Instituţiei Prefectului Botoşani cu privire la situaţia preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual şi uz de fals, sunt divergente, după cum susţine prefectul Costică Macaleţi, motiv pentru care reprezentantul Guvernului a solicitat, luni dimineaţă, şi punctul de vedere al juriştilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Prefectul se va deplasa săptămâna aceasta la Bucureşti pentru a participa la bilanţul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi spune că va avea şi o discuţie cu directorul general al Direcţiei Prefecturi din cadrul MAI, cu privire la situaţia de la Consiliul Judeţean.

“Este o decizie foarte importantă pe care trebuie să o iau. Am solicitat Direcţiei Prefecturi din cadrul Ministerului Afacerilor Interne un punct de vedere. După ce voi avea punctul de vedere al secretarului general al judeţului, al juriştilor Prefecturii şi al juriştilor de la Minister voi lua o decizie ca atare. Decizia este foarte importantă şi greu de luat. Nu am solicitat întâmplător un punct de vedere de la Bucureşti. Juriştii din Prefectură au păreri divergente, şi puncte pro şi puncte contra. Suflu şi în iaurt atunci când iau decizii din punct de vedere legal şi sunt foarte atent la aceste decizii", a declarat prefectul Costică Macaleţi.

 

Spune-ne opinia ta