Dubla șansă : Weekend cu câștiguri la Uvertura Mall!

Dubla șansă : Weekend cu câștiguri la Uvertura Mall!
Sâmbătă, 24 ianuarie, de la ora 09:00 dimineața, botoșănenii au avut șansa de a participa la Dubla Șansă, campanie care a făcut fericiți peste 200 de participanți. Participanții au putut câștiga vouchere valabile la diverse magazine din mall în baza unui bon fiscal de minim 50 RON.

Marii câștigători ai tombolei au fost doamna Simion Liliana care a câștigat un telefon Samsung, doamna Terciu Maria care a câștigat tableta Samsung, domnul Ciobanu Dumitru și Asavei Mihai au câștigat câte o bijuterie de argint de la Essenza, iar televizorul smart Samsung a fost câștigat de domnul Iuraș Raul.

Cei aflati la cumparaturi au putut urmări seara showul de mo dă cu fotomodelele de la PAG Models, care au facut trecerea de la colecțiile toamnă-iarnă 2015 la colecțiile primăvară – vară 2015. Demonstrațiile de dans modern au fost asigurate de G-Power.

Pe 25 ianuarie a avut loc și prima piesă de teatru pusă în scenă de copii talentați din cadrul proiectului Academia Talentelor, conduși de tânărul Sebastian Ungureanu. Seara s-a incheiat cu un recital al Ioanei Ignat de la Vocea Romaniei care a fermecat publicul cu vocea ei pe melodii renumite Where have you been, Beat, Say you love me  sau Diamonds. (Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației a aprobat calendarul de admitere la liceu în anul școlar 2024 – 2025!

astăzi, 10:13
3

Ministerul Educației a trimis către inspectoratele școlare procedura pentru completarea fișei de înscriere la liceu în 2024, dar și calendarul înscrierii și repartizării elevi...

"Dacă Rusia câștigă în Ucraina, România trebuie să reziste cu forțe proprii câteva luni!"

astăzi, 09:57
44

Analistul militar și realizatorul de televiziune Radu Tudor publică un interviu cu generalul Marius Crăciun, fostul Comandant al Forțelor pentru Operații Speciale.Tema discuției este exerci...

Botoșăneanul Emanuel Barica, moment colosal în prima semifinală la Românii au talent: Tu, pictând, te vindeci pe tine!” (Video)

astăzi, 08:38
135

Jurații și-au arătat aprecierea pentru momentul oferit de Emanuel Barica. De altfel, în urma evoluției de vineri seara, Emanuel Barica s-a calificat în Finala ”Românii au t...