Onisa, alaturi de Turcanu: "Tine de noi, cei din jurul lui, care dorim sa il scoatem invingator"

Onisa, alaturi de Turcanu: "Tine de noi, cei din jurul lui, care dorim sa il scoatem invingator"
Dupa declaratii razboinice la adresa liberalului Florin Turcanu, care pareau sa anunte o ruptura in cadrul USL Botosani, liderul PC Paul Onisa schimba pozitia si isi anunta sprijinul politic fata de candidatul USL la presedintia Consiliului Judetean. "Trebuie sa jucam politic", motiveaza Paul Onisa, in cadrul unei conferinte de presa PNL-PC, de la care a lipsit insa Florin Turcanu.

"Este un candidat desmenat de PNL, pe care il respectam, este un partid istoric pe care il respectam, si sustinem candidatul PNL in acest demers politic. Tine de modul in care vom crea o imagine favorita in aceasta competitie, tine de noi, cei din jurul lui, care dorim sa il scoatem invingator. Pana saptamana trecuta, am pledat ca PC sa mearga pe liste separat, cu candidati proprii, nu s-a putut, dorinta noastra pe acest culoar a fost anulata, motiv pentru care ne-am modificat strategia politica si mergem in echipa. Cred ca avem o echipa puternica in cadrul ACD si al USL, si vom putea obtine rezultate remarcabile. Daca nu ar fi fost dorinta celor de la centru, noi ne-am fi prezentat cu candidati proprii in toate localitatile. Am fi adunat toti nemultumitii din USL, cei care incearca acum sa caute alte alternative, si era un castig pentru USL si ACD. Din pacate, strategia de la Botosani nu a fost indragita", a declarat Paul Onisa.

Onisa a refuzat sa mai comenteze vizavi de procentul cu care Turcanu este vazut in sondajele preelectorale, dupa ce in urma cu cateva saptamani anunta ca liderul PNL ar inregistra doar 15%.

"Pozitia mea este schimbata, pentru ca trebuie sa jucam politic, sa ne facem treaba in Uniune, este o strategie gandita la nivel central, pe care trebuie sa o ducem la sfarsit fara orgolii si patimi", a conchis Paul Onisa, presedintele PC Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de botoșăneni au fost selectați în vederea angajării la Bursa Locurilor de Muncă!

astăzi, 14:28

La Bursa Locurilor de Muncă, desfășurată vineri dimineață, au participat 665 de cetățeni interesați să intre pe piața muncii. Din cei 665 care au fost prezenți, 135 au fost selectați pent...

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
93

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
204

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...