Cea mai păroasă fată din lume VIDEO

Cea mai păroasă fată din lume VIDEO
O fată în vârstă de 11 ani a fost declarată cea mai păroasă persoană din lume. Un reportaj arată cum îşi trăieşte ea viaţa şi cum este tratată de comunitate.

O thailandeză în vârstă de 11 ani, Supatra Sasuphan, este fata cea mai păroasă din lume. Ea suferă de un sindrom rar, Ambras, care se mai întâlneşte doar la 50 de persoane din lume, informează Huffington Post, conform Mediafax. Sindromul Ambras determină creşterea părului pe faţă şi pe gât.

Cu toate că fata arată neobişnuit, cei din jurul său nu se feresc să comunice cu ea şi o tratează ca pe o persoană obişnuită.

Copiii au râs de ea când s-a dus prima dată la şcoală, dar asta a determinat-o să-şi urmeze visul şi să le arate colegilor şi profesorilor de ce este în stare.

"Este o elevă foarte, foarte bună", a declarat un profesor al Supatrei pentru MSNBC. "Este şi foarte fericită", a mai precizat profesorul.

Supatra a susţinut că vrea să devină doctor atunci când va fi mare pentru a ajuta persoanele bolnave. "Aşa arăt eu, nici măcar nu mă gândesc la lucrul acesta", a declarat Supatra pentru MSNBC.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
122

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
149

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
228

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...