Oficialitati si oameni de afaceri din Botosani se intalnesc astazi cu reprezentanti ai Ministerului Economiei!

Oficialitati si oameni de afaceri din Botosani se intalnesc astazi cu reprezentanti ai Ministerului Economiei!

 PREFECTURA SUCEAVA  

In aceasta dimineata, incepand cu ora 11.00, oamenii de afaceri, dar si oficialitati din Botosani, sunt invitati la o intalnire cu reprezentanti ai Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, actiunea fiind programata sa se desfasoare la Prefectura judetului Suceava. 

La această actiune au fost invitati si prefectii judetelor Botosani si Iasi, preşedintii Camerelor de Comert si Industrie din judetele Botosani si Iasi, precum si reprezentanti ai mediului de afaceri din zona.

Intalnirea are drept scop sprijinirea activitatii de export, atat a firmelor cu activitate in domeniu, cat si a celor cu potential, care au nevoie de promovare pe piete externe.

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri si Instituţia Prefectului judetului Suceava, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Suceava si-au propus un program de întalniri cu reprezentantii mediului de afaceri din regiunea NORD EST pentru promovarea exportului de produse si servicii, precum si identificarea acelor obstacole care apar in patrunderea pe alte piete.

În cadrul intalnirii se vor prezenta si vor avea loc dezbateri pe următoarele teme: sistemul de sprijinire si promovare a exporturilor - fonduri alocate de la bugetul de stat pentru sustinerea si promovarea exporturilor, inclusiv participarea la targuri internationale si misiuni economice externe, programul de crestere a competitivitatii produselor industriale, programul de promovare a exporturilor de produse si servicii, respectiv identificarea problemelor intampinate de firme pentru acces pe piete externe.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
33

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
71

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
58

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...