Octav Cozmanca: PSD a incaput pe mana unor semianalfabeti!

Octav Cozmanca: PSD a incaput pe mana unor semianalfabeti!

OCTAV COZMANCA

PSD lasa impresia ca nu stie ce face, e ba la putere, ba in opozitie, spune fostul lider PSD, botosaneanul Octav Cozmanca, adaugand ca partidul a ajuns la cheremul liderilor din teritoriu, care sunt "semianalfabeti, nepriceputi si nu stiu sa lege cateva fraze".

Octav Cozmanca, nascut in 1947 in Talpa Botosanilor, a fost unul dintre greii PSD la Botosani, dar si la centru. Acum, el nu mai are niciun fel de contacte cu liderii actuali ai partidului.

A iesit din lumina reflectoarelor in 2005, cand Iliescu a fost infrant la Congres.

Traieste in Suceava si spune ca il "amareste" faptul ca nu mai primeste nici macar un telefon, chiar daca a facut multe pentru partid si pentru tara, relateaza In Politics.

Partidul social-democrat pierde posibilitatea de a mai atrage oameni de cultura, de stiinta si care impun respect, spune Cozmanca. "Mi se pare foarte grav ca partidul a ajuns la cheremul liderilor din teritoriu, dintre care unii sunt semianalfabeti si nepriceputi, nu stiu sa lege cateva fraze...

"Ce intelectuali ar mai accepta sa intre in PSD stiind ca dau acolo peste asemenea insi? Ce corespondent mai poate gasi un medic, un savant, un profesor universitar in interiorul partidului? Parerea mea e ca partidul a pierdut foarte mult in planul imaginii", a declarat Cozmanca pentru In Politics.

Mai mult, partidul este macinat de neintelegeri din interior, mai spune Cozmanca, si daca acestea nu se rezolva nu se va obtine un scor bun la alegerile prezidentiale. El nu isi doreste sa intre din nou in politica, insa va scrie o carte in care va dezvalui multe despre evenimentele politice de dupa 1989.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
455

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
472

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
270

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...