CRISTIAN ACHITEI: Florin Turcanu vrea sa iasa la rampa cu ceva mai destept decat votul de blana!

CRISTIAN ACHITEI: Florin Turcanu vrea sa iasa la rampa cu ceva mai destept decat votul de blana!

 Cristian Achitei, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani  

In ciuda afirmatiilor facute de presedintele PNL Botosani, vicepresedintele Consiliului Judetean, Cristian Achitei, se arata surprins, mai ales ca la ora actuala, la nivelul judetului Botosani, coalitia PD-L- PSD functioneaza.

"Eu stiu ca la ora actuala functioneaza o coalitie PSD - PD-L. Nu stiu daca domnul Turcanu fabuleaza pe diferite teme, n-are decat sa fabuleze cat vrea. Daca ar fi vorba de o schimbare probabil va trebui sa functioneze aceeasi procedura ca si la celelalte cinci schimbari care au avut loc pana acum. Adica minimum o treime din consilierii judeteni sa infiinteze o hotarare de CJ, prin vot secret se demite un anumit vicepresedinte, prin vot secret se nominalizeaza altul. Eu stiu ca la nivelul judetului Botosani coalitia PSD-PD-L functioneaza destul de bine, si nu inteleg de ce acum ar trebui sa o luam razna. Astea sunt declaratiile lui Florin Turcanu, poate vrea sa iasa la rampa cu ceva mai destept decat votul de blana", a precizat Cristian Achitei.

Vicepresedintele CJ a adaugat faptul ca banii pentru cele trei drumuri judetene mari, pentru care s-au organizat licitatii, privesc administratii conduse de primari din majoritatea formatiunilor politice.

La Vorona primarul este de la PSD, la Mihalaseni primarul este de la PD-L, la Lozna primarul este de la PSD, la Dersca primarul este de la PC, iar la Mihaileni este un primar de la PNL.

"Anul trecut, cand liberalii erau la putere, toti primarii PD-L au avut zero taiat in patru. Anul asta nu s-a intamplat asa cu primarii PNL", a conchis vicepresedintele CJ.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
96

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
159

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...