O româncă a murit la Paris. A căzut în gol chiar în fața iubitului care intenționa să o ceară de soție

O româncă, în vârstă de 23 de ani, a murit la Paris, unde se afla în vacanţă împreună cu iubitul ei. Autorităţile din Franţa continua anchetă pentru a vedea dacă zona era securizată corespunzător.

O româncă a murit la Paris. A căzut în gol chiar în fața iubitului care intenționa să o ceară de soție

Fata și-ar fi dorit o poză cu turnul Eiffel, dar a căzut în gol de la peste 10 metri înălțime, chiar în fața bărbatului care intenționa să o ceară de soție în capitala Franței, informează stirileprotv.ro.

Trupul ei a fost repatriat și ieri a fost condusă pe ultimul drum. Apropiaţii fetei povestesc că tânăra era plecată cu iubitul ei la Paris, acolo unde el şi-ar fi propus să o ceară în căsătorie.

În timpul unei plimbări, tânăra l-a rugat să îi facă o poză de pe o clădire din zona Trocadero, de unde se vede Turnul Eiffel, iar atunci s-a produs tragedia. Nu se ştie exact cum, dar a căzut în gol de la peste 10 metri înălţime.

Trupul fetei a fost adus în ţară, iar familia a înmormântat-o duminică în localitatea natală - Gilău, din judeţul Cluj. Zeci de rude şi prieteni care au cunoscut-o au venit să îi spună un ultim "rămas bun".

Momentan nu se ştie cu exactitate cum anume s-a produs tragedia. Între timp, autorităţile din Franţa continua anchetă pentru a vedea dacă zona era securizată corespunzător.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
2

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
306

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
133

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...