O primărie din Botoșani a scos la concurs un post mai puțin cunoscut, vezi despre ce este vorba!

Anunțul a fost făcut prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani.

O primărie din județul Botoșani își mărește echipa. Este vorba despre Primăria Vârfu Câmpului, care a scos la concurs un post de instructor educator pentru activități de resocializare.

Cei care doresc să candideze pentru acest post trebuie să aibă studii superioare. Oferta este valabilă până pe 18 martie 2024.

Durata încadrării este nedeterminată, cu opt ore de muncă pe zi. Anunțul a fost făcut prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani.

Mai multe detalii pot fi obținute la numărul de telefon 0231 627 106.

Ce face un instructor educator pentru activități de resocializare

Potrivit fișei postului, instructorul educator pentru activități de resocializare întocmește instrumentele specifice cu responsabilitate, implicând copilul/tânărul în stabilirea obiectivelor individuale și a modalităților de realizare; răspunde de pregătirea școlară a copiilor/tinerilor, sprijină copiii/tinerii în realizarea sarcinilor școlare; răspunde de realizarea și menținerea curățeniei, de respectarea regulilor igienico-sanitare, de protecția și securitatea vieții copilului în perioada în care este în activitate; consultă (asigură copiilor/tinerilor dreptul la exprimarea liberă a opiniilor) și antrenează copiii/tinerii în activități de informare, dezvoltare, recreere și socializare.

De asemenea, sprijină activitatea de integrare și reintegrare a copilului în familia biologică sau după caz instituirea unei măsuri de protecție specială de tip plasament la familia extinsă, la un asistent maternal profesionist și favorizează menținerea legăturii dintre copil și familie atunci când nu există dispoziții contrare.

Instructorul educator administrează medicația, în cazurile în care există prescripție medicală și în urgență, răspunde de administrarea corectă și completă a medicamentelor la copii; efectuează cu responsabilitate, împreună cu copiii/tinerii activitățile uzuale ale vieții zilnice autonome (începând de la asigurarea igienei personale, a spațiului de locuit, până la gestionarea banilor etc.); învoiește copilul pe bază de bilet de voie, după ce, în prealabil, cunoaște detalii concrete despre destinația plecării (locație, număr de telefon, ora întoarcerii etc.) și participă la ședințele de lucru/instruire organizate de șeful de centru/coordonatorul personalului de specialitate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Apelul botoșăneanului care scrie cu nasul către politicieni: ”Cu ce mă ajută acest vot, pentru că durerea mea este ACUM!”

astăzi, 09:20

"De mic am vrut să fiu util. Îmi amintesc că atunci când mama alegea orez, eu încercam cu nasul să scot neghina. Apoi, când a apărut telefonia mobilă, am avut un tele...

Aplicația Raiffeisen a picat: „Depunem toate eforturile pentru a remedia problema”!

astăzi, 09:02

Clienții Raiffeisen nu au putut beneficia de serviciile băncii, miercuri seara, din cauza unei defecțiuni.  Aplicația a picat în România, iar tranzacțiile cu cardul nu au putu...

Salariu minim de 4.000 lei pentru ciobani și îngrijitorii de vaci!

astăzi, 08:30

Ciobanii angajați pentru îngrijirea animalelor vor beneficia de un salariu minim de 4.000 de lei/lună, dacă o inițiativă legislativă depusă la Senat va deveni lege. Salariul minim ar urma...