O primărie din Botoșani a scos la concurs un post mai puțin cunoscut, vezi despre ce este vorba!

Anunțul a fost făcut prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani.

O primărie din județul Botoșani își mărește echipa. Este vorba despre Primăria Vârfu Câmpului, care a scos la concurs un post de instructor educator pentru activități de resocializare.

Cei care doresc să candideze pentru acest post trebuie să aibă studii superioare. Oferta este valabilă până pe 18 martie 2024.

Durata încadrării este nedeterminată, cu opt ore de muncă pe zi. Anunțul a fost făcut prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani.

Mai multe detalii pot fi obținute la numărul de telefon 0231 627 106.

Ce face un instructor educator pentru activități de resocializare

Potrivit fișei postului, instructorul educator pentru activități de resocializare întocmește instrumentele specifice cu responsabilitate, implicând copilul/tânărul în stabilirea obiectivelor individuale și a modalităților de realizare; răspunde de pregătirea școlară a copiilor/tinerilor, sprijină copiii/tinerii în realizarea sarcinilor școlare; răspunde de realizarea și menținerea curățeniei, de respectarea regulilor igienico-sanitare, de protecția și securitatea vieții copilului în perioada în care este în activitate; consultă (asigură copiilor/tinerilor dreptul la exprimarea liberă a opiniilor) și antrenează copiii/tinerii în activități de informare, dezvoltare, recreere și socializare.

De asemenea, sprijină activitatea de integrare și reintegrare a copilului în familia biologică sau după caz instituirea unei măsuri de protecție specială de tip plasament la familia extinsă, la un asistent maternal profesionist și favorizează menținerea legăturii dintre copil și familie atunci când nu există dispoziții contrare.

Instructorul educator administrează medicația, în cazurile în care există prescripție medicală și în urgență, răspunde de administrarea corectă și completă a medicamentelor la copii; efectuează cu responsabilitate, împreună cu copiii/tinerii activitățile uzuale ale vieții zilnice autonome (începând de la asigurarea igienei personale, a spațiului de locuit, până la gestionarea banilor etc.); învoiește copilul pe bază de bilet de voie, după ce, în prealabil, cunoaște detalii concrete despre destinația plecării (locație, număr de telefon, ora întoarcerii etc.) și participă la ședințele de lucru/instruire organizate de șeful de centru/coordonatorul personalului de specialitate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...