O masina in care erau doi studenti morti, gasita de un cioban in Sibiu!

O masina in care erau doi studenti morti, gasita de un cioban in Sibiu!

   Adevarul.ro

O masina in care se aflau doi tineri morti, studenti la o facultate de teatru, a fost descoperita de un cioban, joi, in zona localitatii sibiene Apoldu de Sus, cei doi fiind victimele unui accident produs, probabil, in noaptea de miercuri spre joi, transmite Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Politiei Sibiu, Luciana Lazar, a declarat pentru Mediafax ca masina a fost observata de un cioban in zona localitatii sibiene Apoldu de Sus, acesta anuntand Politia ca in autoturism se afla o persoana decedata.

Ajunsi la locul accidentului, politistii au gasit in masina doi tineri morti.

"O masina care circula spre Alba a iesit in afara partii carosabile, intr-o zona cu vegetatie bogata. Doua persoane sunt decedate. Este vorba de un barbat de 20 de ani si de o femeie de 22 de ani", a spus Luciana Lazar.

Surse din cadrul anchetatorilor au declarat ca tinerii, studenti la o facultate de teatru, au fost victimele unui accident produs, cel mai probabil, in noaptea de miercuri spre joi.

Cei doi studenți morți în accidentul de la Sibiu sunt Alexandra Saška Sotirov și Iosif Ahmed, ambii studenți la teatru.

Alexandra a terminat anul acesta Facultatea de Teatru și Televiziune din cadrul UBB Cluj, iar Iosif era student în anul II la Universitatea de Arte din Târgu Mureș. Cei doi se întorceau de la un work-shop de la mare.

Poliţiştii sibieni fac cercetări la fata locului după ce un cioban a sunat în jurul orelor 12.00 pe numărul de urgenţă 112 sa anunţe ca o maşină este răsturnată pe câmp.

Oficialii IPJ Sibiu spun că în timpul nopţii şi joi nu s-au primit apeluri de ajutor pe 112.

Maşina in care se aflau cei doi, un Fiat, este înmatriculata în Satu Mare, spun poliţiştii sibieni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
80

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
109

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
107

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...