O femeie s-a aruncat de la etajul patru! - VIDEO

O femeie în vârstă de 62 de ani, din Dorohoi, a murit, în jurul orei 12:40, după ce s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc de pe strada Dimitrie Pompeiu. Viorica P., din Dorohoi, locuia pe strada Poștei din localitate. Femeia a suferit multiple traumatisme craniene după ce a căzut în gol de la o înălţime de aproximativ 15 metri, cadrele medicale de la Ambulanţă sosite imediat după incident nemaiputând decât să constate decesul femeii.

Pentru a putea pătrunde în apartamentul de unde femeia s-a aruncat în gol a fost nevoie de intervenția Serviciului de Urgența ISU Dorohoi care, cu ajutorul unei autoscări, a reușit să intre pe geamul cu pricina în apartament, pentru a deschide ușa criminaliștilor în vederea efectuării cercetarilor. Menționam ca femeia nu locuia la aceasta adresă.

Din spusele vecinilor, Viorica P. venea destul de des la apartamentul de unde s-a aruncat, apartament care era proprietatea fiicei sale, plecată de mult timp în Irlanda.

Soțul victimei a precizat femeia a mai avut o tentativă de a se sinucide cu o zi inainte. În această dimineață femeia a fost la spital împreună cu soțul ei, aceasta suferind de o boală destul de gravă, după care au venit acasă. Când soțul a intrat în bucatărie, femeia a părăsit în grabă imobilul din strada Poștei, venind la apartamentul fiicei sale, A încuiat ușa imobilului pe interior, după care s-a aruncat în gol.

Cadavrul a fost preluat de Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

"Am vazut-o pe doamna Viorica cu câteva minute înainte de tragicul eveniment urcând în grabă scarile imobilului, imbrăcată cu o haină de blană, după care am auzit gălăgie, când am ieșit am vazut-o întinsă în fața blocului",a declarat o vecină. Poliţia a demarat o anchetă în acest caz.

Sursa: Dorohoinews.ro

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...