O botoșăneancă prepară jumări în inima Londrei: ”Ca la noi la țară, în Moldova!” (Video)

Plecată din Botoșani, Mihaela nu uită tot ce a învățat de la părinți și de la bunici. În inima Londrei, își pregătește ingredinentele cu migală, pentru ca apoi să le ofere clienților ei cele mai bune produse.

O botoșăneancă prepară jumări în inima Londrei: ”Ca la noi la țară, în Moldova!” (Video)

Mihaela Ursu a postat pe rețelele sociale un filmuleț în care arată cu prepară... jumările.

"Facem cele mai bune jumări din Londra, la foc încet, cu linguroi de lemn, ca la noi la țară, în Moldova", explică botoșăneanca.

Originară din Botoșani, este proprietara cofetăriei Mihaela Bakery din Hounslow, Vestul Londrei, dar și unul dintre cei mai îndrăgiți comercianți de pe la târgurile românești din Anglia.

În acest moment, Mihaela Ursu face pregătiri pentru târgul care va avea loc duminică, în Plymouth, unde va merge cu o grămadă de bunătăți tradiționale, aflăm de pe Anunțul UK.

Andrei Blemovici, originar din satul Domnișoara, județul Suceava, este ajutor de nădejde acasă la Mihaela, în Vestul Londrei.

"Domnul Blemovici e omul bun la toate, îl ajută pe soțul meu cu orice avem nevoie, încarcă, descarcă, face focul... Știe să facă și mâncare bună, dar când sunt eu în preajmă el face după cum spun eu. Eu sunt baza, eu coordonez totul", a spus Mihaela Ursu pentru Anuntul UK.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeie dispărută ieri de la domiciliul din Franța, sunați la 112 dacă ați vazut-o!

astăzi, 19:52
50

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 37 de ani care la data de 11 iunie a.c. a părăsit domiciliul din Franța, fără a preciza locul în care se d...

Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea : Ziua de 15 octombrie va fi declarată „Ziua Părinţilor de Îngeri”, părinții primesc consiliere gratuită!

astăzi, 19:40
37

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea pentru instituirea zilei de 15 octombrie ca Ziua naţională de comemorare a copiilor decedaţi în timpul sarcinii, la naştere sau p&ac...

Un medicament pentru tratarea diabetului va dispărea din farmacii, cu ce va fi înlocuit!

astăzi, 18:41
113

„Conform informaţiilor primite din partea deţinătorului autorizaţiei de punere pe piaţă (DAPP), medicamentul OZEMPIC (SEMAGLUTIDUM), în toate cele trei concentraţii (0,25 mg; 0,5 mg...