Nova Apa Serv și-a deblocat cel mai mare cont

Nova Apa Serv și-a deblocat cel mai mare cont

Noul manager al societății de apă, Gabriel Cârlan a anunațt că în unor discuții amiabile avută cu reprezentanții Aquaterm, s-a reușit deblocarea unui cont, cel mai mare pe care îl gestionează Nova Apa Serv.

Ce nu a reușit fostul director Albert Tănase într-o perioadă mai lungă de timp, a reușit în mai puțin de o săptămână, actualul interimar, Gabriel Cârlan. Întrebat cum a procedat, Cârlan a spus că a discutat normal și fără niciun fel de sferă de influență.

“Conform înțelegerii verbale cu cei din Consiliul de Administrație am zis să încerc să rezolv prima problemă deblocarea conturilor, să putem trage o gură de aer. S-a întâmplat. Am avut o discuție cu firma cu care suntem în dispută, nu dăm nume, și am ajuns la o înțelegere. E o eșalonare până la epuizarea sumei în dispută. Mai sunt cred că vreo două milioane și ceva, nu știu să vă spun exact, sunt bani care de la clienți către ei și 3-4 zile actualizăm sumele. Astăzi dăm salariile, ieri am plătit E-on care era primul pericol să ne taie curentul, le-am dat un milion și urmează să facem un grafic de eșalonare, spus managerul Cârlan.

Actualul interimar a declarat că deblocarea acestui cont nu este decât un prim pas pentru o minimă redresare a societății, iar fără implicarea și colaborarea instituțională cu cei de la Consiliului Județean nu se poate face mare lucru.

 

Spune-ne opinia ta