Noutăți în Uvertura Mall

Cea mai apreciată locație de shopping și entertainment din Botoșani își completează în permanentă mixul de magazine pentru a răspunde tuturor nevoilor clienților noștri. Misiunea Uvertura Mall este să asigure condițiile unui comerț de calitate, servicii impecabile și o atmosfera plăcută la cumpărături.

Noutăți în Uvertura Mall

La etajul 2 al complexului comercial, un nou magazin, sub brandul Kalapott aduce în atenția clienților calitatea ridicată a încălțămintelor și produselor de marochinărie din import. Cu o experiență de peste 15 ani, Kalapott reprezintă garanția calității la cele mai avantajoase prețuri. Cu o gama de produse diversificată și structurată pe toate categoriile de clienți, Kalapott este cea mai bună destinație pentru achiziționarea de produse de încălțăminte și marochinărie pentru întreagă familie. De la încălțăminte de sezon și până la cele dedicate vieții cotidiene, clienții care vor încerca produsele brandului vor descoperi că modă chiar ține pasul și poate fi și foarte confortabilă.




Iubitorii de bijuterii și podoabe din aur și argint au acum la dispoziție un spațiu nou amenajat, primitor, unde dorințele lor sunt transformate în realitate de reprezentanții Atlantis Gold. După o perioada scurtă de reamenajare, cunoscutul brand de bijuterii aduce în atenția publicului noile colecții și tendințe. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui cadou sofisticat , a unui inel de logodnă sau a unor verighete sau doar doriți să gășiți un accesoriu care să se potrivească ținutelor dumneavoastră, Atlantis Gold reprezintă cea mai bună soluție. Amabilitatea personalului, varietatea produselor și mai ales calitatea ridicată a acestora reprezintă cele mai bune motive pentru a descoperi noul magazin de la parterul complexului comercial.





(P).

 

 

Spune-ne opinia ta