Note mici la tezele cu subiect unic la istorie si geografie!

Elevii care nu au promovat in prima sesiune a tezelor unice au avut o a doua sansa, in sesiunea speciala care a debutat saptamana trecuta.

Primul semn de indiferenta din partea elevilor a fost absenteismul. Din cei 33 de elevi inscrisi pentru tezele de istorie si geografie, mai putin de jumatate s-au prezentat sa sustina aceasta proba.

Si, dintre cei prezenti, doar trei elevi au reusit sa promoveze in sesiunea speciala la aceste discipline.

La geografie, din mediul urban au fost prezenti 2 elevi, dintre care unul singur a reusit sa promoveze cu nota maxima, iar din mediul rural, au fost prezenti sapte elevi, dintre care niciunul nu a reusit sa promoveze.

La istorie, s-au prezentat la examen patru elevi din mediul urban, dintre care doar doi au reusit sa treaca de aceasta proba, obtinand note mai mari de cinci.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce s-a întâmplat cu Ayan după ce a fost găsit. ”A vorbit tot drumul, spunea că a văzut un lup…”

astăzi, 07:38
385

Băiețelul era sprijinit de un copac, epuizat și speriat, în apropierea unei lăcaș de cult, la câțiva kilometri de locul în care fusese văzut ultima dată.Copilul a fost ur...

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
429

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...

Calendar ortodox: Îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Hrisant şi Daria, Claudiu şi Ilaria; Sfântul Mucenic Marian diaconul (Zi aliturgică. Canonul Mare)

astăzi, 07:00
23

Sfântul Hrisant († 283) era din Egipt, dar s-a mutat la Roma împreună cu tatăl său, Polemon, care era păgân. După ce a învăţat toată filosofia păgână, Hr...