Noi amănunte în cazul studentei din Botoşani care a murit după ce a căzut de la etajul şapte!

Noi amănunte în cazul studentei din Botoşani care a murit după ce a căzut de la etajul şapte!

   Buna Ziua Iasi

Duminica dimineata, in cartierul Tatarasi, din municipiul Iasi, s-a petrecut o adevarata nenorocire. O tanara de doar 26 de ani, studenta la Universitatea de Medicina si Farmacie "Gr. T. Popa", si-a pierdut viata dupa ce s-ar fi aruncat de la balconul apartamentului in care statea cu chirie. Primele informatii indica faptul ca tanara s-ar fi sinucis.

Nenorocire intr-un bloc de la Flora
Blocul G 3 din Tatarasi, de pe strada Vasile Lupu, a fost duminica dimineata locul in care s-a produs o nenorocire. O tanara, studenta care statea in chirie intr-un apartament (45 - n.r.) de la etajul 7 al cladirii a se pare ca a decis sa isi puna capat zilelor. Potrivit primelor informatii, tanara care s-ar fi aruncat de la balcon se numeste Seghiu Diana Ramona si este din Botosani, la Iasi fiind studenta in anul V la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF). Fata statea in chirie impreuna cu o colega.

Potrivit unor surse, Diana Ramona, impreuna cu colega ei, ar fi urmat sa mearga dimineata la o biserica. Dupa cate se pare, cele doua tinere ar fi discutat ca merg la slujba, iar dupa aceea Ramona Diana ar fi ramas in camera ei. Alarmata - probabil si de strigatele vecinilor, colega Ramonei a intrat ulerior in camera din care aceasta disparuse.

"Apartamentul este inchiriat. Acolo sunt numai chiriasi de ani de zile, anul trecut a stat o familie cu un copil, deci cred ca au venit in toamna cele doua fete. Eu stau deasupra apartamentului lor. Nu am putut vedea ce s-a intamplat, dar eram la bucatarie si au zburat deodata doi porumbei. O vecina din blocul de vis a vis a tipat: Stai acolo! De ce sari? Nu am vazut-o cazand", a declarat o vecina de scara a tinerei care si-a pierdut viata. 

Gardul viu pe care s-a aruncat nu i-a amortizat suficient cazatura
Apelul telefonic la numarul de urgenta 112 a fost facut in jurul orei 8.00, echipajele de medici si politisti ajungand imediat la fata locului. Spatiul din jurul blocului a devenit un furnicar, martorii indicand ca tanara ar fi cazut peste un gard viu, ceea ce ar fi atenuat din forta cazaturii, astfel ca dupa putin timp, medicii au reusit sa o resusciteze pe fata. Ulterior, aceasta a fost transportata in stare foarte grava la Unitatea de Primire Urgente (UPU), de la Spitalul Sf. Spiridon, din Iasi. Studenta a fost preluata in stare de coma, medicii incercand sa-i salveze viata in ciuda faptului ca suferise multiple leziuni, fiind diagnosticata cu soc hemoragic. Caderea peste gardul viu care inconjura blocul nu a nu a avut pana la urma un efect suficient pentru a amortiza cazatura.

Potrivit medicilor de la Spitalul Sfantul Spiridon, dupa ce a fost preluata de serviciul de ambulanta, pacienta a ajuns in stare critica la spital cu probleme extrem de grave: fractura de splina, ficat, bazin si coloana. In ciuda eforturilor echipei medicale, reprezentantii UPU Spiridon (medicul Diana Cimpoesu - n.r.) au transmis ca tanara de 26 de ani, din Botosani, a decedat duminica, in jurul orei 13.00. Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului vor continua cercetarile in acest caz pentru a elucida circumstantele in care s-a produs tragicul incident.

Sursa: Bună Ziua Iaşi 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime a reacționat după FC Botoșani - Rapid: ”Băiatul meu de suflet!”

Sunday, 6 October 2024

Valeriu Iftime a vorbit imediat după meciul cu Rapid și a ținut să puncteze faptul că portughezul Aldair l-a dat pe spate în urma evoluției sale împotriva giuleștenilor. De aseme...

FC Botoșani – Rapid 2-0, VICTORIE mare pe Municipal!

Sunday, 6 October 2024

Aproape 5000 de suporteri au fost prezenți la meci, suporterii înfruntând ploaia și aplaudând succesul fotbaliștilor botoșăneni, antrenați de Liviu Ciobotariu. Rapid a benefici...

Vești bune pentru șoferi: Modul de aplicare a amenzii pentru lipsa rovinietei va fi schimbat

Sunday, 6 October 2024

Documentul prevede o perioadă de 24 de ore pentru plata taxei pentru drumurile naționale. Proiectul de lege a primit deja aviz favorabil de la Comisia de Transport și Infrastructură și va ajun...