Colecţie de şoferi băuţi pe şoselele din judeţul Botoşani! Vezi care a a fost cea mai mare alcoolemie!

Weekend-ul le-a adus dosare penale mai multor şoferi care au fost depistaţi de poliţişti după ce s-au urcat la volan, deşi au consumat băuturi alcoolice. Un şofer care conducea o autoutilitară în Flămânzi avea o concentraţie de 1,21 mg/alcool pur în aerul expirat.

La data de 29 mai, în jurul orei 19.50, a fost oprit în trfic, pe strada A.I.Cuza din municipiul Dorohoi, un autoturism condus de M. Ș de 62 ani, din localitate.

Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi seară, în jurul orei 18.45, a fost depistat pe DN 29 A, în  localitatea Lișna, autoturismul condus de Z. C. de 39 ani, din comuna Suharău, judeţul Botoşani.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 29/30.05.2015, în jurul orei 01.30, T. B. de 28 ani, din municipiul Botoșani, a condus un autoturism pe Calea Națională din municipiul Botoşani.
Tânărul avea o concentraţie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.
         

În noaptea de 30/31.05.2015, în jurul orei 02.15, A. C. de 30 ani, din orașul Flămânzi, a fost identificat în trafic, în timp ce conducea o autoutilitară pe DE 58, în localitatea de domiciliu.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând o concentraţie de 1,21 mg/l în aerul expirat.
         

În aceeaşi noapte, în jurul orei 02.20, A. I. de 34 ani, din judeţul Suceava a fost depistat conducând un autoturism pe DN 29 C, în comuna Vârfu Câmpului, judeţul Botoşani.
         
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei; în cauze continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
          

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime a reacționat după FC Botoșani - Rapid: ”Băiatul meu de suflet!”

astăzi, 20:53

Valeriu Iftime a vorbit imediat după meciul cu Rapid și a ținut să puncteze faptul că portughezul Aldair l-a dat pe spate în urma evoluției sale împotriva giuleștenilor. De aseme...

FC Botoșani – Rapid 2-0, VICTORIE mare pe Municipal!

astăzi, 20:11

Aproape 5000 de suporteri au fost prezenți la meci, suporterii înfruntând ploaia și aplaudând succesul fotbaliștilor botoșăneni, antrenați de Liviu Ciobotariu. Rapid a benefici...

Vești bune pentru șoferi: Modul de aplicare a amenzii pentru lipsa rovinietei va fi schimbat

astăzi, 19:20

Documentul prevede o perioadă de 24 de ore pentru plata taxei pentru drumurile naționale. Proiectul de lege a primit deja aviz favorabil de la Comisia de Transport și Infrastructură și va ajun...