Nemulțumirea unui membru al ATOP! Multe dintre trecerile de pietoni din municipiu sunt amplasate "total anapoda"

Nemulțumirea unui membru al ATOP! Multe dintre trecerile de pietoni din municipiu sunt amplasate "total anapoda"
Un membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Botoșani și-a manifestat nemulțumirea vizavi de faptul că în municipiul Botoșani multe dintre trecerile de pietoni sunt amplasate mult prea aproape de intersecții.

Consilierul local Corneliu Furtună a spus că din acest motiv în unele zone din oraș atunci când pietonii se angajează în traversarea străzii, mașinile rămân blocate în intersecții.

Foarte multe dintre trecerile de pietoni sunt amplasate total anapoda. Să luăm sensul giratoriu de la Spitalul Județean unde în momentul în care sunt două mașini în sensul giratoriu, una în spatele celeilalte și trece un pieton fără să se asigure, că mulți nu se asigură așa cum spune legea, trec ca pe câmp, se blochează pur și simplu sensul giratoriu. Două mașini puse în sensul giratoriu nu permit să mai intre și a treia mașină", a precizat Corneliu Furtună.

Reprezentanții Poliției i-au transmis că deciziile privind trasarea marcajelor rutiere se iau în Comisia de sistematizare a  circulației de la Primărie. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cardul de sănătate se mută pe telefon. Medicii de familie: „Alte cheltuieli!”

astăzi, 15:21
4

Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, a anunțat că sistemul cardului național de sănătate urmează să fie refăcut, deoarece este învechit tehnic. Mai mult, cardul va fi disponibil inclus...

Sindicatul „IMPACT” la ceas de sărbătoare: În 33 de ani peste 5.000 de dosare instrumentate pe rolul instanțelor de judecată! (foto)

astăzi, 15:08
7

Sindicatul „IMPACT” Botoșani împlinește, pe 8 mai 2024, 33 de ani de existență.Astfel că, Sindicatul „IMPACT” Botoșani are membri în 12 județe ale țări...

Primarul Cosmin Andrei a fost trimis în judecată de procurorii DNA!

astăzi, 14:46
290

Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani, a fost trimis în judecată, miercuri, de procurorii Serviciului Teritorial Suceava al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.Edilul șef al munic...