Nebunia de la Rediu

Complexul Rediu a fost gazdă – ca de atâtea alte ori – pentru patru evenimente cu adevărat memorabile, simultan. Nu mai puţin de patru tinere familii din Botoşani au decis să îşi sărbătorească intrarea în rândul oamenilor căsătoriţi, in acelasi timp, la frumosul complex aflat la ieşirea din municipiul Botoşani. Şi nu au niciun regret...

Nebunia de la Rediu

 Complex Rediu  Rediu Hotel & Restaurant

Şi de această dată, conducerea şi angajaţii Complexului Rediu au făcut tot ce le-a stat în puteri pentru ca noaptea nunţii să devină una de neiutat pentru toţi cei prezenţi. Toate saloanele complexului au fost pline sâmbătă noapte! Cu toate acestea, o „armată” de bucătari, barmani şi chelneri a reuşit să ducă cu bine „bătălia” cu sutele de invitaţi. „Patru nunţi înseamnă pentru noi o mare provocare. Vă rog să vă gândiţi că în fiecare dintre restaurantele complexului a fost un alt meniu. Ori să pregăteşti peste 1000 de meniuri pentru o singură noapte reprezintă cu adevărat o provocare. Ce ne bucură este faptul că  toţi au fost încântaţi de bucatele gătite de noi. Aşadar, şi de această dată ne-am făcut treaba aşa cum scrie la carte” – a spus unul dintre chefii de la Complex Rediu, vizibil obosit după efortul depus.

Şi barmanii au avut mult de lucru, mai ales că mulţi dintre nuntaşi au dorit să servească şi alte băuturi decât cele de pe mese. 
„Nu de puţine ori, fiind vară, ni se solicită diverse cocktailuri slab alcoolizate. De asemenea, unii preferă o anumită marcă de bere şi trebuie să fim pregătiţi pentru toate solicitările. Menirea noastră este aceea de a face mesenii să se simtă cât mai bine pentru ca ei să fie pe deplin mulţumiţi. Mirii care aleg serviciile noastre, trebuie să fie convinşi că toţi invitaţii se vor simţi ca nişte mici regi în noaptea nunţii. Îi asigurăm că îi tratăm pe toţi invitaţii  cu tot respectul şi grija, în aşa fel încât lucrul acesta să îi bucure. De cele mai multe ori, rezultatele muncii noastre se văd şi la dar” – a ţinut să transmită barmanul şef.

Despre munca depusă de angajaţii 
Complexului Rediu ne-a vorbit şi Mihaela, un din miresele de sâmbătă seară": „Nu ne-a fost deloc greu să ne decidem cu privire la locul unde vom organiza această superbă petrecere. Înainte am mai fost cu Cristi, soţul meu, la alte două nunţi organizate aici. Ne-a plăcut atât de mult încât am stabilit, de comun acord, ca şi noi să petrecem alături de invitaţii noştri tot aici. Totul este şi a fost la superlativ. Aranjarea meselor, ornamentele florale, pregătirea sălii... Totul chiar arată «WOW»! Invitaţii noştri se simt excelent. Mâncarea este foarte gustoasă, iar servirea ireproşabilă. Le mulţumesc celor de la Rediu pentru tot sprijinul pe care ni l-au acordat” – a spus Mihaela.







Putem spune, aşadar, că atunci când munca este făcută cu suflet şi pasiune rezultatele sunt pe măsură. Bucuria cea mai mare este că am văzut patru mirese frumoase foc foarte fericite!
(P.)

 

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
616

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
464

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3005

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...