Mutu, pozitiv la un control antidoping!

Mutu, pozitiv la un control antidoping!

 ADRIAN MUTU  

Adrian Mutu a fost depistat pozitiv la un control anti-doping efectuat dupa meciul Fiorentina - Bari (scor 2-1), din 10 ianuarie.

Fotbalistul Fiorentinei a fost depistat cu sibutramina, o substanta care anuleaza efectul foamei si care este interzisa de FIFA.

"Comitetul Olimpic Italian anunta ca in urma examenelor de la Laboratorul din Roma a fost depistat pozitiv un jucator. Este vorba de Adrian Mutu, in al carui metabolism a fost depistat substanta sibutramina, dupa partida AC Fiorentina - FC Bari", se arata in comunicatul Comitetului Olimpic Italian.

"Sunt socat, nu ma asteptam la asa ceva", a fost reactia lui Pantaleo Corvino, director sportiv Fiorentina.

Fiind recidivist, atacantul roman risca acum o suspendare intre 1 si 4 ani. In 2004, in perioada in care juca la Chelsea, Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu cocaina si a fost suspendat pentru 7 luni de zile.

7 goluri in 6 meciuri jucate in acest an a marcat fotbalistul roman in varsta de 31 de ani, care a impresionat desi revenea dupa o perioada in care a fost accidentat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
148

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
222

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
775

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...