Miting electoral la Polivalenta cu Ponta si Antonescu! FOTO

Miting electoral la Polivalenta cu Ponta si Antonescu! FOTO
Mii de membri si simpatizanti ai USL i-au intampinat la  Sala Polivalenta din Botosani pe cei trei co-presedinti ai USL, Crin Antonescu, Victor Ponta si Daniel Constantin.

Alaturi de acestia au venit la Botosani si Relu Fenechiu, Radu Stroe, Liviu Dragnea, Gheorghe Nichita, Cristian Adomnitei, Marian Oprisan, cu acest prilej fiind prezentati si candidatii la alegerile parlamentare din partea Uniunii Social Liberale.

Liderii USL i-au felicitat pe Florin Turcanu si Ovidiu Portariuc pentru reusita de la alegerile locale din iunie, iar dupa discursurile electorale acestia au facut o baie de multime, dupa care s-au indreptat catre pensiunea Boema.

Victor Ponta nu a mai ramas peste noapte la Botosani, acesta plecand vineri seara la Suceava. In schimb, Crin Antonescu a ramas la Botosani, unde dupa intalnirea de la Sala Polivalenta s-a intalnit cu reprezentantii PNL, urmand ca sambata sa participe si el la actiunile electorale de la Suceava.













 



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
108

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
168

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
867

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...