Antonescu: Îi voi propune pe Fenechiu şi Vosganian în viitorul Guvern Ponta

Antonescu: Îi voi propune pe Fenechiu şi Vosganian în viitorul Guvern Ponta
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că îi va propune pe Relu Fenechiu şi Varujan Vosganian ca miniştri în viitorul Cabinet Ponta, în cazul în care Uniunea se va afla la guvernare după alegerile din 9 decembrie.

Într-un discurs ţinut la Iaşi în faţa primarilor şi liderilor de organizaţii PSD şi PNL din judeţ, reuniune desfăşurată în aula Bibliotecii Universitare din municipiu, Crin Antonescu i s-a adresat lui Fenechiu spunându-i "domnule ministru".
 
Antonescu a afirmat că "sută la sută Fenechiu va fi ministru", adăugând că, "în proporţie de 99 la sută", şi Varujan Vosganian se va regăsi în viitorul Guvern Ponta. "Spun 99 la sută, pentru că n-am apucat încă să îl întreb", a precizat preşedintele PNL.
 
Ulterior, Antonescu a explicat, într-o conferinţă de presă, că are determinarea de a propune în forurile partidului ca vicepreşedinţii PNL Relu Fenechiu şi Varujan Vosganian să deţină funcţii de miniştri în viitorul Guvern Ponta.
 
"La întâlnirea cu primarii noştri am vorbit cât se poate de serios, însă nu decid singur. Ca preşedinte al PNL, am determinarea să propun partidului acest lucru. Fenechiu şi Vosganian pot fi buni miniştri", a declarat Antonescu.
 
El a spus că este prematur să se discute acum despre portofoliile pe care le vor ocupa cei doi liberali.
 
"Nu discutăm acum despre portofolii, dar faceţi un efort de imaginaţie pentru a descoperi singuri ministerele unde cei doi ar putea fi titulari", a spus Crin Antonescu, răspunzând jurnaliştilor la o întrebare care viza ministerele la care ar putea fi nominalizaţi Fenechiu şi Vosganian.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
92

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
119

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
184

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...