Victor Ponta: “Nu am văzut nicăieri în ţară drumuri atât de rele ca la Botoşani”

Victor Ponta: “Nu am văzut nicăieri în ţară drumuri atât de rele ca la Botoşani”
Una dintre constatările făcute de premierul României şi preşedintele PSD, Victor Ponta, când a ajuns la Botoşani, a fost că judeţul are cele mai proastre drumuri din ţară.

Ponta a ajuns la Botoşani în jurul orei 17.30, unde a fost aşteptat la Sala Polivalentă de mii de membri şi simpatizanţi ai USL, liderul social-democraţilor venind cu maşina de la Iaşi.

“Aici, in Botoşani, mai mult decât oriunde în restul ţării, este mai multă sărăcie, este mai multă nedreptate. Mai mult decât oriunde în altă parte a ţării este datoria Guvernului USL să facă dreptate, să aibă grijă de cei care au cea mai mare nevoie. Fără fonduri europene, şi după aceea de la buget, nu o să avem niciodată nişte drumuri nornmale pe care să mergem spre Iaşi, spre Suceava, spre restul ţării. Nu am văzut nicăieri în ţară, şi umblu peste tot în ţară, drumuri atât de rele ca în Botoşani. Avem nevoie de fonduri europene ca să refacem aceste drumuri", a spus Victor Ponta.

Acesta a mai adăugat că Botoşaniul are nevoie şi de spitale şi de personal bine pregătit.

“Cred ca nicăieri mai mult decât în restul ţării aici, la Botoşani, aveţi nevoie de spitale mai bune, de medici pe care să îi convigem să rămână aici, să nu plece nici la Iaşi nici la Bucureşti, nici în altă parte, pentru că Botoşaniul şi Moldova sunt zonele cele mai nedreptăţite , cele mai sărace, care au nevoie de cea mai mare atenţie", a mai spus Ponta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
146

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
492

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
67

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...