Mitica Popescu, despre Andreea Marin: "Eu nu o plang pe dansa. E peste tot… Mi-e frica sa dau drumul aragazului sa nu apara si de acolo"

In urma cu o saptamana, Andreea Marin renunta la colaborarea cu postul public de televiziune si anunta ca emisiunea sa, "Pretuieste Viata", nu va mai intra pe post, la TVR, in luna martie odata cu lansarea noii grile.

Intr-un interviu amplu, Andreea Marin si-a explicat gestul, marturisind ca ceea ce a contat in luarea acestei decizii a fost faptul ca, oamenii din echipa sa redactionala nu si-au primit nici pana acum drepturile banesti pentru munca prestata la finele lui 2013, salariile fiind intarziate foarte mult.

Pe deasupra, nici ea nu si-a incasat onorariul stabilit cu cei de la TVR. Si asta, in conditiile in care pentru show-ul de Revelion, realizat si difuzat pe post de postul public in noaptea dintre ani, toate vedetele au lucrat "pro bono", adica gratis!

Vedeta de televiziune a inregistrat audiente mai mult decat imbucuratoare cu emisiunea sa "Pretuieste Viata".

Vechi colaborator al postului public de televiziune, actorul Mitica Popescu, care prezinta emisiunea "D’ale lui Mitica" la TVR 2, o contrazice pe fosta sa colega de televiziune, spunand ca nu ii plange acesteia de mila. "Ma mir ca doamna Andreea Marin se plange ca nu si-a incasat salariu. Doamna are o colaborare foarte veche cu TVR si trebuia sa stie ca mai intai sunt platiti salariatii si apoi colaboratorii. Iar chestia asta este o practica veche si se intampla din ’89 incoace. Dar ce sa-i faci, este normal cand divortezi sa vorbesti urat de fostul/ fosta. E omeneste, nu?! Oricum, nu o plang eu pe dansa. E peste tot… Mi-e frica sa dau drumul aragazului ca ma gandesc sa nu apara si de acolo", a declarat Mitica Popescu pentru WOWbiz.ro.

In varsta de 77 de ani, Mitica Popescu se declarat multumit de colaboararea sa cu TVR. "Ce sa-i faci, asa e in ziua de astazi, cand nu-ti convine schimbi patronul! Asa sa procedeze si dumneaei. Numai ca, nu stiu de ce nu se stipuleaza in contracte si nu scrie acolo, undeva, ca daca pleci nu ai voie sa-i comentezi pe cei cu care ai lucrat. Eu colaborez cu TVR de peste 15 ani si sunt multumit!", a conchis Mitica Popescu, pentru sursa citata.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de vreme severă în județul Botoșani, anunțul meteorologilor!

astăzi, 10:16

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod portocaliu de vreme severă valabil de duminică, 29 septembrie, până luni, 30 septembrie, ora 10:00. Zonele afectate sunt Mold...

Accident grav într-o comună din Botoșani, patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 09:08

Patru persoane, cu vârste între 59 și 66 de ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă dimineață, în localitatea Blândești. &...

Cetățenii de pretutindeni sunt așteptați la Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași, care este programul hramului!

astăzi, 08:41

Anul acesta, alături de sfintele moaște ale Sfintei Cuvioasei Parascheva vor fi aduse, de la Mănăstirea „Sfântul Pavel” din Muntele Athos, și sfintele moaște ale Sfântulu...