Miruna Buza, concurenta surpriza a lui Stefan Banica Jr. in GALA LIVE a show-ului X Factor! "Canta cucu" si "Ploaie in luna lui Marte" - VIDEO

Miruna Buza, concurenta surpriza a lui Stefan Banica Jr. in GALA LIVE a show-ului X Factor! "Canta cucu" si "Ploaie in luna lui Marte" - VIDEO

   captura Antena 1

Cu siguranţă o stiti pe Miruna Buză, botosaneanca ce care o voce impecabilă, incredibilă si care i-a lăsat pe cei trei juraţi cu gura căscată la audiţiile X Factor.

În etapa trecută, a fost eliminată de Horia Brenciu, dar iată că a primit o nouă şansă odată cu noile schimbări din regulament.

Când a aflat că urmează să intre din nou în competiţie, de aceasta data in echipa lui Stefan Banica Jr., Miruna a fost mai emoţionată ca niciodată.
 
 
Special pentru prima gală live a acestui sezon, Miruna a pregătit un moment special, o piesă din folclorul românesc, "Canta cucu", cu care e hotărâtă să impresioneze oamenii din toate colţurile ţării. Şi a reuşit!

"Mă bucur foarte mult că eşti iar aici, în show. Îţi urez multă baftă şi mă bucur că Ştefan te-a luat sub aripa lui", i-a spus Horia Brenciu.

"Momentul de acum ţi-a ieşit cel mai bine. Sunt foarte mândru", a încurajat-o Ştefan Bănică.
  

Cei patru concurenţi din echipa rock-star-ului Ştefan Bănică au făcut un show incendiar pe scena X Factor, iar publicul a decis cine a strălucit cel mai mult şi cine intră la duel.

În urma votului, Alexandra Crişan şi Nicoleta Nucă merg în următoarea gală live, iar Miruna Buză şi Alex Florea trebuie să se "lupte" pentru un loc în etapa viitoare a competiţiei.

Şi a început bătălia! Alex Florea a cântat primul, a avut energie, a transmis emoţie, iar spectacolul a fost asigurat. La rândul său, Miruna Buză a interpretat piesa "Ploaie in luna lui Marte", încercand să ofere tot ce are mai bun. În momentul în care începe să cânte, nu îţi poţi lua privirea de la ea şi o asculţi fără să clipeşti.
 
 
Cu toate astea, juratul Ştefan Bănică a considerat că Alex îşi doreşte mai mult să câştige sezonul X Factor de anul acesta.

"E inutil să spun că e foarte greu să decid. Am să merg mai departe cu cel care a fost mai determinat", a mărturisit juratul.

Aşadar, Alex Florea o să ne încânte şi în următoarea gală live.  

sursa: http://xfactor.a1.ro
  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Propunere a Ministerului Educației: Cursuri de prim-ajutor pentru personalul didactic din școli, grădinițe și creșe!

astăzi, 13:11
6

Personalul didactic al unităților de învățământ va fi instruit cu noțiuni de prim-ajutor, în cadrul unor cursuri de specialitate, propune Ministerul Sănătății în proi...

„Reinventing poetry”, proiectul care aduce arta și moda la Memorialul Ipotești!

astăzi, 12:13
37

Proiectul de artă și modă aduce în lumina reflectoarelor fashion designeri, artiști și creatori de frumos, cu toții animați de aceeași provocare, tema comună a acestei ediții fiind &bd...

Cum va arăta programul „Respect pentru pacienți”, anunțat de Lucian Trufin, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:04
49

„În mandatul doamnei președinte Doina Federovici s-au realizat investiții extraordinare în unitățile medicale din județ. Avem echipamente noi, mobilier nou, saloane curate și c...