MIRCEA FLUTUR: "Pentru inceput ne dorim sanatate si copii frumosi" - Completare FOTO, VIDEO

MIRCEA FLUTUR: "Pentru inceput ne dorim sanatate si copii frumosi" - Completare FOTO, VIDEO
Vineri seara a avut loc oficierea casatoriei civile a lui Mircea Flutur, fiul primarului de Botosani, cu aleasa inimii sale, Manuela. Alaturi de cei doi tineri se afla numerosi prieteni, apropiati ai familiei, precum si rude.

Evenimentul, programat pentru ora 19.00, are loc in incinta Primariei Botosani, unde presa nu are acces.



Nasii celor doi tineri sunt Catalin si Cristina Buhaianu. La Primarie au ajuns, alaturi de parintii mirilor, si alti invitati, printre care seful Inspectoratului de Politie Botosani, Viorel Serbanoiu, alaturi de sotia sa, cei doi fiind, de altfel, fini de cununie ai primarului Catalin Flutur.



Printre invitati se afla si viceprimarul Florin Ghiorghita, Ioan Diaconu, director Modern Calor, precum si Volinasi Costin, director artistic al Teatrului MIhai Eminescu Botosani.



Atat parintii, cat si mirii, au recunoscut ca sunt foarte emotionati, dar in acelasi timp spun ca sunt si foarte bucurosi.

Mircea Flutur a spus ca starea civila ar putea fi oficiata chiar de catre tatal sau. "Asta in cazul in care nu va avea prea mari emotii", a marturisit mirele, la randul sau vizibil emotionat.



Mircea si Manuela sunt impreuna de 2 ani si jumatate, decizia de a se casatori fiind luata in acest an, de Pasti. Ei vor pleca in luna de miere in Turcia, pentru o saptamana sau 10 zile.



"Pentru inceput ne dorim sanatate si copii frumosi", a spus Mircea Flutur.

Partea a doua a evenimentului va avea loc maine, in cartierul Alfa Land, unde se va oficia si casatoria religioasa, dupa care va urma petrecerea. In acest scop, a fost pregatit un cort impresionant, iar surprizele nu vor lipsi.

Dansul mirilor se anunta a fi unul deosebit, pentru coregrafie, mirii apeland la ajutorul Victoriei Bucun.

UPDATE: Primarul Catalin Flutur a reusit sa treaca peste emotii si, pe langa rolul de socru mare, vineri seara, l-a indeplinit si pe cel de ofiter de stare civila.



Dupa ce a spus da, proaspata familie Mircea si Manuela Flutur a fost felicitata de toti cei care au ales sa le fie alaturi in cel mai important si emotionant moment de pana acum din viata lor. Dupa starea civila, mirii, impreuna cu invitatii, s-au indreptat catre Alfa Land  unde a avut loc o mica petrecere.



Primarul Catalin Flutur nu a vrut sa dezvaluie ce dar le va face tinerilor casatoriti.

"A fost un moment deosebit de emotionant, probabil e cel mai emotionant moment din ultimii 20 de ani. Mi-am facut curaj si am oficiat eu ceremonia. In primul si primul rand asteptam nepoti, eu sunt deosebit de bucuros ca in sfarsit a venit si o fata in familia noastra. Nepotii daca vor fi baietei sau fetite... Imi astept si ceilalti copii, pe Alexandru si pe Cosmin, sa treaca si ei printr-o zi la fel de frumoasa, sa speram ca se va intampla cat mai repede", a spus primarul.

Catalin Flutur nu a vrut sa dezvaluie ce dar de nunta le va face tinerilor casatoriti.

"Fara daruri deosebite la nunta. Parintii sunt cei care s-au straduit sa le faca nunta", a spus Flutur.

Mirii pareau si mai emotionati decat inainte de a spune "Da".



"Sunt foarte, foarte emotionat. Le promit parintilor bucurie, fericire si copii, cat mai multi. ", a spus Mircea Flutur.
"Sunt foarte emotionata", a spus si proaspata lui sotie, Manuela. 


 



 


 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
4

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
15

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
42

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...